iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 08 Μαΐου 2024

Ραφήνα Χωρίς ''σκοτεινά''
σημεία η παραίτηση
του Παύλου Μπατάλη


Λίγες λέξεις για την πολύκροτη παραίτηση του Παύλου Μπατάλη μία εβδομάδα μετά τον ορισμό του ως αντιδήμαρχο οικονομικών Ραφήνας Πικερμίου.

Κατ αρχάς δεν κρύβεται κανένα σενάριο συνωμοσίας. Οι σχέσεις του με τον δήμαρχο Βαγγέλη Μπουρνούς είναι άριστες. Εδώ τελειώνει το αυτοδιοικητικό ''ψυχρό'' σκέλος της υπόθεσης.

Και πάμε στο ουσιαστικό το ανθρώπινο. Και ο Παύλος Μπατάλης, όπως όλοι μας, ανεξαρτήτως θέσης, επαγγέλματος, δημοσιότητας, οικονομικής επιφάνειας κλπ πάνω απ όλα είναι άνθρωπος. Και στη ζωή υπάρχουν στιγμές ή περίοδοι που οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν προσωπικά προβλήματα. Και ιεραρχούν τις προτεραιοτητές τους. Προφανώς ο κ. Μπατάλης σε αυτή την περίπτωση, σε αυτή την περίοδο πήρε μια γενναία απόφαση με το όποιο πολιτικό - για τον ίδιο - κόστος να παραιτηθεί από τη θέση υψηλής ευθύνης της αντιδημαρχίας.

Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ρίψασπις ή ''τα τσούγκρισε'' με τον δήμαρχο. Το αντίθετο. Έκρινε ότι σε αυτή τη φάση, έστω και σε ''περίεργη'' χρονική συγκυρία, λίγες ημέρες μετά την ανάληψη της θέσης, δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Και αποχώρησε. Αντικαταστάθηκε αμέσως. Και η ζωή συνεχίζεται.

Το ζητούμενο είναι οι άνθρωποι να είναι υγιείς, ευτυχισμένοι και ισορροπημένοι. Όλα τα άλλα έρχονται.

Γι αυτό ας είμαστε όλοι ταπεινοί και αλληλέγγυοι.