iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 18 Μαΐου 2024

Ραφήνα Σιωπηλά δάκρυα
για το Μεγάλο
Ταξίδι της Γεωργίας


Η Ραφήνα πενθεί.
Η Γεωργία Παπαδοπούλου κόρη της εικαστικού Καίτης Παπαδοπούλου και του αείμνηστου δημοσιογράφου Δημήτρη Παπαδόπουλου ταξιδεύει για τα απάτητα σύννεφα...
Η δημοσιογράφος δωσε μια άνιση μάχη - που δεν αξίζει να περάσει κανένας άνθρωπος - με τη λευχαιμία επί τέσσερα χρόνια. Με αληθινή γενναιότητα, κουράγιο και αξιοπρέπεια. Κρατήστε αυτές τις λέξεις.
Και την ημέρα του Σταυρού μόλις στα 45 της χρόνια ανήμερα της γιορτής του συζύγου της δημοσιογράφου Σταύρου Γεωργακόπουλου αποχαιρέτησε το φως της Γης.
Η Γεωργία αφήνει πίσω της τρία υπέροχα παιδιά.
Ο Σταύρος γράφει στο fb: ''Ακόμη και μέσα από το νοσοκομείο φρόντισε χθες να μου κάνει το τελευταίο δώρο. Ζήτησε, μάλιστα, να το έχει στα χέρια της, λίγο πριν φτάσω, για να μου κάνει έκπληξη. Μου την έκανε κι έφυγε μόλις άλλαξε η μέρα. Μαχήτρια, περήφανη, με το χαμόγελο στα χείλη και με τα παιδιά μας στο μυαλό της ως την τελευταία ανάσα... Ακόμη κι από εκεί ψηλά, είμαι σίγουρος, ότι θα είναι πάντα δίπλα μας''.
 
Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογενειά της...Ο Θεός να την αναπαύσει...
Ακολουθεί το μήνυμα του δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς.
Καίτη, αγαπημένη φίλη, αισθάνομαι την ανάγκη να σου εκφράσω δημοσίως ως φίλος αρχικά αλλά και ως δημαρχος δευτερευοντως τα θερμά μου συλλυπητήρια για την απώλεια της αγαπημένης σου κόρης και φίλης της οικογένειας μας από τα παιδικά μας χρόνια Γεωργίας.
Δύναμη Καίτη μου. Να γνωρίζεις ότι όλοι είμαστε δίπλα σου.