iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 17 Μαΐου 2024

Ραφήνα Ανθρωπιστικό
ματς στις 28/9 Λιμενικό
vs Επίλεκτοι του Δήμου


Ποδοσφαιρικός αγώνας ανθρωπιστικού σκοπού θα διεξαχθεί την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου στις 17:00 στο γήπεδο ''Π. Σκούφος'' στη Ραφήνα υπό την αιγίδα του δήμου Ραφήνας Πικερμίου και του ΔΟΠΑΠ.

Θα αγωνιστούν οι ομάδες του Λιμεναρχείου Ραφήνας και Επίλεκτων βετεράνων του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Στο ματς θα αγωνιστούν μεταξύ άλλων με τους Επίλεκτους του Δήμου ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς (τουλάχιστον δεν είπε όχι στην πρόσκληση του προπονητικού τιμ), ο θρύλος των ερασιτεχνικών γηπέδων Νίκος Μουτσάτσος, οι παλαίμαχοι διεθνείς Σπύρος Λιβαθινός του Παναθηναικού, Χρήστος Αρδίζογλου της ΑΕΚ, Τόλης Πικουλίδης του Απόλλωνα. Επίσης μεταξύ άλλων οι Ραφηνιώτες Δημήτρης Δελτσίδης (διοικητής του τμήματος Ασφαλείας), Χρήστος Μυλωνάς (δικηγόρος), Σταμάτης Δαφνής (προιστάμενος ΣΤΑ.ΣΥ.) και Αργύρης Κωστάκης (δημοσιογράφος).

Η εμφάνιση των Επίλεκτων του δήμου είναι μια ευγενική προσφορά της παγκόσμιας ανθρωπιστικής οργάνωσης Γιατροί του Κόσμου.