iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

Σε εξέλιξη οι έρευνες
της αστυνομίας για
το ατύχημα στην Πάτρα


Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου βρίσκεται ο 6χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής έπειτα από σύγκρουση μονοθεσιών σε αγώνα καρτ στην Πάτρα.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο 6χρονος είναι πολυτραυματίας, ενώ κρίσιμα θεωρούνται τα δύο επόμενα 24ώρα.
Όσον αφορά τις συνθήκες τραυματισμού του ανήλικου, σύμφωνα με την αστυνομία, ο εξάχρονος παρακολουθούσε τους αγώνες πίσω από τα προστατευτικά κιγκλιδώματα μαζί με συγγενικό του πρόσωπο, στο ύψος της οδού Μαιζώνος, κοντά στην πλατεία Γεωργίου.
Κάποια στιγμή, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, δύο μονοθέσια τράκαραν μεταξύ τους και το ένα μετά τη σύγκρουση απογειώθηκε και χτύπησε στα προστατευτικά κάγκελα, τα οποία τραυμάτισαν το παιδί στο κεφάλι!
Tα πρώτα στοιχεία αναφέρουν πως το παιδί ήταν σκαρφαλωμένο πάνω στα κάγκελα και παρακολουθούσε τον αγώνα.
Αμέσως μετά, ο εξάχρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο αρχικά στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο παίδων της Πάτρας, όπου εκεί οι γιατροί το διασωλήνωσαν και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ παίδων και εφήβων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου.
Οι διοργανωτές και η Αστυνομία αποφάσισαν να μην συνεχιστούν οι αγώνες.
Απο τα μεγάφωνα, μάλιστα, ενημερώθηκε το κοινό ότι μπορεί να αποχωρήσει απο το σημείο.
Την ίδια, σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για τον τραυματισμό του ανήλικου, ενώ οι υπεύθυνοι της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων έχουν οδηγηθεί στο Β΄ αστυνομικό τμήμα της Πάτρας.