iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 19 Μαΐου 2024

Γιώργος Χελάκης
για Τόλη Πικουλίδη:
''Δεν περιγράφω άλλο''


Ένα συναρπαστικό ποδοσφαιρικό ματς διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο Ελληνικού.

Σε λίγες ημέρες αρχίζει το 33ο επίσημο πρωτάθλημα ΜΜΕ που τελεί υπό την αιγίδα της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ και οι ομάδες συνεχίζουν τα φιλικά παιχνίδια προπονητικού χαρακτήρα.

Η περυσινή φιναλίστ του μεγάλου τελικού ομάδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στην εντεκάδα της οποίας αγωνίζονται δύο Ραφηνιώτες ο Τόλης Πικουλίδης και ο Αργύρης Κωστάκης αντιμετώπισε την ομάδα του Over fm.

Με ''το καλημέρα'' στο 4ο λεπτό ο Πικουλίδης πήγε να κάνει μία από τις γνωστές επελάσεις του, αλλά... ''έμεινε από λάστιχο''. Τρέχοντας με τη μπάλα στα πόδια του έφυγε η σόλα του αριστερού παπουτσιού (που είναι και το καλό του πόδι) και το ματς σταμάτησε. Πολλές οι αντιδράσεις στο γήπεδο για το ατύχημα του Τόλη. Ο διαιτητής τον ρώτησε αν είναι καλά, ο συμπαίκτης και φίλος του Αργύρης τον τρόλαρε λέγοντας ''σου έφυγε μια φέτα ψωμί με μερέντα από το παπούτσι'', ενώ την παράσταση έκλεψε ο κόουτς του Over fm Χελάκης ο οποίος φώναζε από τον πάκο ''δεν περιγράφω άλλο'' θυμίζοντας την ιστορική φράση στον τελικό του Euro το 2004. Ακόμη και ο ''πατριάρχης'' του αθλητικού ρεπορτάζ ο πρόεδρος του Over fm Νίκος Κατσαρός βρήκε την ευκαιρία και μέσα στο πανδαιμόνιο, ζήτησε από τον ''Πίκου'' να τον κάνει μετεγγραφή υποσχόμενος καινούργια παπούτσια που δεν θα ανοίγουν...

Ο Τόλης άλλαξε παπούτσια, γύρισε στην αρχή εκνευρισμένος κάνοντας ''τακουνάκια'' και δίνοντας τη μπάλα στους αντιπάλους, αλλά μετά ''τα άκουσε'' από δύο φίλους του και ορεξάτος ''έκανε παπάδες'' στο γήπεδο, ενώ σκόραρε και μία γκολάρα.

Για την ιστορία τα παπούτσια - ''παγίδα'' του έδωσε ο κολλητός του Κυριάκος Παπακυριάκος, όπως μάθαμε...