iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Δευτέρα - 06 Μαΐου 2024

Φραγκίσκος Σαργολόγος:
Απεναντί μου
οι ''Μεγάλοι''...


Με μια αιχμηρή αναρτησή του στο διαδίκτυο ο επιχειρηματίας Φραγκίσκος Σαργολόγος κατακεραυνώνει αντεργατικές πρακτικές που έχει διαπιστώσει.
Ο κ. Σαργολόγος επισημαίνει
Δεν είμαι αντιδημοφιλής όταν δηλώνω δημόσια πως η Κυριακή είναι ημέρα των εργαζομένων σε όλους τους τομείς και ημέρα ανάπαυσης. Παρόλο που δουλεύω 24 ώρες όλη την εβδομάδα, ποτέ δεν απασχολώ κατάστημα (με εξαίρεση τα μικρά καταστήματα που χρειάζονται στήριξη), ώστε οι "Μεγάλοι" να κερδίζουν από το μόχθο όλων!Είναι απαράδεκτο ιατροί να κάνουν μέχρι και 13 (!) εφημερίες το μήνα, εργαζόμενοι να δουλεύουν 10 αντί για 8 ώρες και να πληρώνονται για ελάχιστα ευρώ…να μην ξεχνάμε και τα τοπικά media Ραφήνα και Πικέρμι που εργάζονται όλο το εικοσιτετράωρο για την ενημέρωση όλων! Όποιος "Μεγάλος" διαφωνεί, τον έχω απέναντι μου.Όλοι θα συμφωνήσουμε σε αυτό, έρχονται δύσκολες στιγμές και οφείλουμε να στηρίξουμε όχι μόνο τον τόπο μας, αλλά και τον διπλανό μας, πάντοτε με αλληλεγγύη και πραγματικό ενδιαφέρον.
ΥΓ. Σε όσους "Μεγάλους" διαφωνούν και μου πηγαίνουν "κόντρα", να τονίσω πως το να είσαι άνθρωπος δεν έχει να κάνει με την οικονομική επιφάνεια. Όσοι είμαστε από προσφυγιά και απελάσεις το ξέρουμε καλύτερα!