iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

Παραμένει το μυστήριο
με τον θάνατο του
31χρονου ποδοσφαιριστή


Tα αίτια του θανάτου του Νίκου Τσουμάνη, του 31χρονου ποδοσφαιριστή που βρέθηκε σήμερα νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στη Νέα Κρήνη Καλαμαριάς, ακόμη δεν έχουν διαλευκανθεί.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή που έκανε τη νεκροψία, ο θάνατός του προήλθε από ασφυξία. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε δεμένος με δεματικά καλώδια μίας χρήσεως (tie wrap) στο λαιμό του, από τα οποία φαίνεται να προήλθε ο ασφυκτικός θάνατός του.

Οι πρώτες πληροφορίες από το φιλικό περιβάλλον του Νίκου Τσουμάνη επισημαίνουν ότι αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα οικονομικά προβλήματα και εμφανιζόταν πιεσμένος ψυχολογικά.

Ολοι μιλούν για ένα «χρυσό παιδί», εσωστρεφές και αρκετά κλεισμένο στον εαυτό του, που σπάνια εξωτερίκευε όσα τον απασχολούσαν.

Πριν από λίγο καιρό είχε ανοίξει με πρώην συμπαίκτη του μαγαζί στην Ηγουμενίτσα, το οποίο δεν πήγε καλά.
Από τη μέχρι σήμερα καριέρα του στο ποδόσφαιρο δεν έβγαλε πολλά χρήματα, ενώ από την αρχή του καλοκαιριού που είχε συμφωνήσει να αγωνιστεί στον Μακεδονικό -ομάδα της Γ' Εθνικής- δεν είχε πληρωθεί ακόμη. Πέρυσι, στην προηγούμενη ομάδα του, στην Τρίγλια Θεσσαλονίκης, είχε σοβαρούς τραυματισμούς, με συνέπεια να βρεθεί σε δύσκολη θέση. Τα προβλήματά του τα γνώριζαν πρόσωπα από το περιβάλλον του αλλά και πρώην συμπαίκτες του, κυρίως από την ομάδα του Αρη.

Κάτοικος Καλαμαριάς ο Νίκος Τσουμάνης, έμενε κοντά στο σημείο που βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρός. Ο ίδιος, παράλληλα με το ποδόσφαιρο, είχε συμφωνήσει να πιάσει δουλειά σε σούπερ μάρκετ, στο οποίο ιδιοκτήτης ήταν ο πρώην συμπαίκτης του Νίκος Πορτουλίδης. Η κοπέλα του, η οποία τον έψαχνε από χθες το απόγευμα και ειδοποίησε την Αστυνομία για την εξαφάνισή του, εργαζόταν σε καφέ της περιοχής.