iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 09 Μαΐου 2024

Ματίνα Παγώνη:
''Ξοδεύω πολλά
χρήματα για τσάντες''


Στην κάμερα της εκπομπής Super Katerina με την Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha μίλησε η Ματίνα Παγώνη.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην πρόταση που δέχθηκε από το «DWTS», την πίστη της στον Θεό αλλά και την αγάπη της για τα ψώνια και τις τσάντες.

«Το πιστεύεις ότι δεν έχω χορέψει ποτέ στη ζωή μου. Ούτε στον γάμο. Μου έκαναν ένα τηλεφώνημα από το "DWTS" και τους είπα "παιδιά βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους και τα κατάλληλα πρόσωπα για αυτήν την ιστορία. Υπάρχουν πολλά και προχωρήστε"», ξεκαθάρισε η Ματίνα Παγώνη για την πολυσυζητημένη πρόταση στο «DWTS».

Η ίδια αναφέρθηκε στη συνέχεια για την αδυναμία της στο shopping therapy. «Κάνω shopping therapy. Μεγάλη μου αδυναμία είναι οι τσάντες και πρέπει να πω ότι ξοδεύω χρήματα και δεν είναι σωστό τόσο πολλά. Και βέβαια και τα γυαλιά, τα οποία έχω σταματήσει τώρα. Αυτά τα γαλάζια γυαλιά έγιναν σίριαλ. Έχω πολύ ακριβά πράγματα στη συλλογή μου», παραδέχθηκε η Ματίνα Παγώνη.

Ποιο ήταν όμως το έναυσμα για την Ματίνα Παγώνη να ασχοληθεί με την ιατρική; «Εγινα γιατρός μετά το ατύχημα του πατέρα μου. Είχε πάθει σοβαρό ατύχημα και νοσηλευόταν στο ΚΑΤ και εγώ δεν μπορούσα να τον δω. Ήθελα με κάθε τρόπο να μπω μέσα στη μονάδα και ο διευθυντής της μονάδας που με έβλεπε ώρες να κάθομαι εκεί με έβαλε μέσα. Μια κουβέντα του γιατρού ήταν που με ώθησε να γίνω γιατρός όταν εγώ ρώτησα “τι κάνετε εσείς εδώ”, αυτός μου απάντησε, “για να κάνουμε καλά όλους αυτούς”. Αυτό ήταν!».