iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 09 Μαΐου 2024

''Εργαστήρι'' βουλευτών
ο ραδιοφωνικός
σταθμός Flash


Δεκάδες είναι οι δημοσιογράφοι που πέρασαν ή βρίσκονται στα έδρανα της βουλής είτε εξαργυρώνοντας την αναγνωρισιμοτητά τους είτε ''εξαργυρώνοντας'' την κομματική τους ταυτότητα.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Flash - έτσι για την ιστορία το θυμηθήκαμε - κατάφερε να ''εκλέξει'' αρκετούς βουλευτές και μάλιστα σε όλα τα μεγάλα κόμματα. Αλλά δημοσιογράφοι ανέλαβαν και υψηλές κυβερνητικές ή άλλες θέσεις.

Να θυμηθούμε για τη Νέα Δημοκρατία τους Άννα Καραμαλή, Σίμο Κεδίκογλου, Κωνσταντίνο Μπογδάνο (ανεξάρτητος πλέον μετά τη διαγραφή του), Γιώργος Κύρτσος (ευρωβουλευτής), για το ΠΑΣΟΚ αργότερα ΔΗΚΚΙ Γιάννη Δημαρά, Σοφία Γιαννακά, Γιάννης Ρουμπάτης (ευρωβουλευτής),για τον ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη, Νάσο Αθανασίου, Κώστα Αρβανίτη (ευρωβουλευτή), Γιώργο Καραμέρο (πρώην αντιπεριφερειάρχη Αττικής), για το ΚΚΕ Λιάνα Κανέλη, για τη ΔΗΜΑΡ και αργότερα ''Ποτάμι'' Γρηγόρη Ψαριανό. Επίσης Γιάννης Τζανετάκος επικεφαλής αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Αττικής.

Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη είναι σήμερα ο πολιτικός συντάκτης Δημήτρης Τσιόδρας, ενώ διευθυντής του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου διετέλεσε ο Γιώργος Ελενόπουλος και διευθυντής του Γραφείου Τύπου του τ. δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη ο Γιώργος Σταματόπουλος.