iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 18 Μαΐου 2024

Η απάντηση
του irafina.gr
στην ΚΠΜΑΡΡ


Η απάντηση του irafina.gr στην ΚΠΑΜΡΡ.

Με ένα δελτίο τύπου που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μόνο ως «όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται», η Κίνηση για την Προστασία και Ανάδειξη του Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας απαντά, χωρίς όμως κάποιος να την εγκαλεί,  για την χθεσινή επίθεση σε χειριστή μηχανήματος ο οποίος εργαζόταν για τον καθαρισμό της κοίτης του Μεγάλου Ρέματος, απειλώντας μάλιστα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που ανέδειξαν το θέμα πως αν δεν αναιρέσουμε(;) επιφυλάσσονται να ασκήσουν κάθε νόμιμο δικαίωμα τους

Εμείς, όπως έχουμε κάνει και στο παρελθόν, θα δημοσιεύουμε το δελτίο τύπου της Κίνηση για την Προστασία και Ανάδειξη του Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας, παρά τις ύβρεις που δεχόμαστε από τον συγκεκριμένο φορέα, γι ακόμα μία φορά.

Να ξεκαθαρίσουμε όμως πως όσο αφορά το irafina.gr:

  1. Σε κανένα σημείο δεν αναφέραμε στο κείμενο της επίθεσης ότι πρόκειται για άτομο από την Κίνηση για την Προστασία και Ανάδειξη του Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας. Το ότι εκείνοι είδαν τους εαυτούς τους, δεν είναι δικό μας θέμα αλλά δικό τους.
  2. Συκοφάντες είναι για ακόμα μία φορά όλοι όσοι χωρίς αποδείξεις μιλούν ονομαστικά  για  “ΜΜΕ που για μία ακόμη φορά αναλαμβάνουν ρόλο γραφείου τύπου του δημάρχου”. Ζητάμε λοιπόν αν έχουν αποδείξεις να τις δημοσιοποιήσουν αλλιώς ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ, όπως και στο παρελθόν έχουμε κάνει. Άραγε τώρα που δημοσιεύουμε το δελτίο τύπου που μας έστειλαν μπορεί να θεωρηθούμε ως “γραφείο τύπου της Κίνησης για την Προστασία και Ανάδειξη του Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας;
  3. Εμείς τέλος να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν δεχόμαστε απειλές από κανέναν, και όσο για την λάσπη την επιστρέφουμε πίσω. Η ελευθερία του Τύπου σε αυτή την χώρα είναι κατοχυρωμένη. Η λασπολογία και ο τραμπουκισμός πρέπει κάποιοι να καταλάβουν όμως πως δεν είναι.