iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 07 Μαΐου 2024

Ραφήνα Πολιτικός
πολιτισμός μετά τις
εκλογές της Ν.Δ.


Για ένα κρασάκι μαζεύτηκαν στο Diangelo οι τρεις πρώτοι ''σταυροφόροι'' στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας για την τοπική επιτροπή Ραφήνας Πικερμίου.

Ιφιγένεια Βαρδοπούλου, Γιάννης Ρήγος και Γιάννης Δαβερώνης σε μια κίνηση αβροφροσύνης κάλεσαν τέσσερις πέντε ''εκλεκτούς καλεσμένους για να κεράσουν και να δεχτούν ευχές για ''καλή δύναμη''.

Σε μια κίνηση πολιτικού πολιτισμού ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και πέρασε να ευχηθεί, ενώ το παρών έδωσε και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Κάρλος που μετά τις εσωκομματικές κάλπες κερδίζει τον...τίτλο του ''γαλάζιου κουμπάρου''. Και αυτό γιατί και οι πέντε υποψήφιοι που στήριξε ανοικτά σάρωσαν σε σταυρούς. Οι τρεις για την κάλπη σε Ραφήνα Ραφήνα, αλλά και ο Μάριος Διαγγελάκης και η Δήμητρα Μπουρνούς για τη ΔΕΕΠ βορειοανατολικής Αττικής, επίσης παρόντες στη συνάντηση.

Στο τραπέζι στο Diagelo πέρασαν για ευχές και ο Ηλίας Ανδρεόπουλος και ο Λάζαρος Αργυρόπουλος, όπως βλέπετε στο φωτορεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr.