iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 19 Μαΐου 2024

Μεγάλο νοσοκομείο
εκθέτει ''χοντρά''
τη Ματίνα Παγώνη


Δεν υπήρξε αύξηση στις εισαγωγές στο ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς» σε σύγκριση με την προηγούμενη εφημερία, τονίζει το νοσοκομείο αναφερόμενο στις δηλώσεις τις προέδρου της ΕΙΝΑΠ Ματίνας Παγώνη, διαψεύδοντας επίσης ότι έγινε δανεισμός υπήρξε ράντζων από το κοντινό «Σωτηρία».

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ δήλωσε πως «είχαμε μια νύχτα πάρα πολύ δύσκολη, η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου, πήραμε ράντζα δανεικά από το Σωτηρία» αναφερόμενη στο Γεώργιος Γεννηματάς που εφημέρευε. «Από τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας πάει το πράγμα για 10.000 κρούσματα αυτή την εβδομάδα», πρόσθεσε.

«Αυτή τη στιγμή το μόνο που πρέπει να λέμε σε όλους είναι ότι πρέπει να πάνε να εμβολιαστούν» είπε η κυρία Παγώνη μιλώντας στην εκπομπή του MEGA, Live News. «Όποιος θέλει να δει τι γίνεται να έρθει στο νοσοκομείο και ύστερα να γράφει ανακοινώσεις», σχολίασε η Ματίνα Παγώνη για την ανακοίνωση της διοίκησης.

Δημοσιογραφικά παρατηρούμε πως ο αρμόδιος εισαγγελέας θα ερευνήσει την υπόθεση. Γιατί ή η διοίκηση του "Γεννηματάς" ψεύδεται ή η κυρία Παγώνη πρέπει να ελεγχθεί για διασπορά ψευδών ειδήσεων.