iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 05 Μαΐου 2024

Αν. Αττική Καθολική
συμμετοχή στην απεργία
της εστίασης!


Ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση έστειλε η εστίαση της ανατολικής Αττικής, καθώς η συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση άγγιξε το 100%!

Ραφήνα, Πικέρμι, Σπάτα, Αρτέμιδα, Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Παλλήνη, Γέρακας έδειξαν πως όταν η κοινωνία και οι επαγγελματίες είναι ενωμένοι το αποτέλεσμα είναι ουσικαστικό.

Καφετέριες, καφενεία, εστιατόρια, ψητοπωλεία, πιτσαρίες κλπ παρέμειναν κλειστά και θα παραμείνουν όλη την ημέρα αντιδρώντας στα μέτρα της κυβέρνησης και ζητώντας ενίσχυση για να επιβιώσουν.

Είναι αξιοθαύμαστο πως στη Ραφήνα δεν άνοιξαν ακόμη και μικρά μαγαζιά, οικογενειακές επιχειρήσεις που ούτως ή άλλως ο τζίρος τους είναι οριακός για να λειτουργούν και να καλύπτουν τα εξοδά τους σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr.

''Μπράβο στους συναδέλφους, συγχαρητήρια, η κινητοποιησή μας ήταν άκρως πετυχημένη και δείχνουμε το δρόμο'' σημείωσε στην iselida.gr ο πρόεδρος της ένωσης εστιατορίων και συναφών Αττικής Γιάννης Δαβερώνης, η οποία τις τελευταίες ημέρες έκανε μπαράζ επικοινωνιακής προβολής της απεργίας..