iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 04 Μαΐου 2024

Ραφήνα Η θέση της
iselida.gr για τις δύο
παραλίες στον δήμο


''Και με τη βούλα'' πλέον στη δικαιοδοσία του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου οι παραλίες Μαρίκες και Κόκκινο Λιμανάκι, το πάρκο Καραμανλή και ο Άγιος Νικόλαος.
Αναρτήθηκε και επισήμως στη Διαύγεια η απόφαση του Δ.Σ του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας στη συνεδρίαση της 22ας Οκτωβρίου με την οποία αποχαρακτηρίζονται τα συγκεκριμένα τμήματα και τροποποιείται η χερσαία ζώνη. 'Ενα πολύχρονο αίτημα του Δήμου ''παίρνει σάρκα και οστά'' και είναι στο χέρι της Δημοτικής Αρχής πλέον που πιστώνεται αυτή την εξέλιξη να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και φυσικά προς όφελος των πολιτών τα απαράμιλλα φυσικά στολίδια τις παραλίες Κόκκινο Λιμανάκι και Μαρίκες, το ωραίο Πάρκο Καραμανλή και φυσικά το εμβληματικό τοπόσημο του Αγίου Νικολάου.
Η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr χαιρετίζει δημοσιογραφικά με ελπίδα αυτή την εξέλιξη, αλλά και την επισήμανση πως θα παρακολουθεί στενά και θα εξάρει με ρεπορτάζ κάθε ενέργεια που θα είναι για την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και θα στηλιτεύει κάθε κίνηση που θα υπονομεύει τη διατήρηση της αγνότητας των παραλιών και την αλλοίωση του φυσικού κάλλους.