iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 04 Μαΐου 2024

Ανθρωπιστικό ματς τα
Χριστούγεννα 'Ελληνες
Επίλεκτοι vs ΕΛ.ΑΣ.


Ένα μεγάλο ανθρωπιστικό ματς ποδοσφαίρου με πολύ δυνατό κοινωνικό μήνυμα ετοιμάζεται για τις ημέρες των εορτών.

Η ομάδα Έλληνες Επίλεκτοι που τελεί υπό την αιγίδα της οργάνωσης Γιατροί του Κόσμου θα παίξει με την ομάδα βετεράνων της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Με αυτό το παιχνίδι κλείνει το ποδοσφαιρικό καλεντάρι των Ελλήνων Επιλέκτων, οι οποίοι το 2022 ετοιμάζουν ένα νέο μοντέλο ανθρωπιστικής δράσης μέσα από τα γήπεδα, πάντα με την αγάπη και τη συνεργασία σπουδαίων φορέων και συλλόγων της χώρας.

Να θυμίσουμε ότι στην ομάδα αγωνίζονται και αρκετοί Ραφηνιώτες όπως ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς, ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Δημήτρης Δελτσίδης, ο πρόεδρος του ΑΟ Τριγλίας Γιώργος Χαχολάκης, ο Λιμενικός Λευτέρης Βάμβουκας, ο (γείτονας εκ Μαραθώνα) βετεράνος διεθνής Σπύρος Λιβαθινός, ο δικηγόρος Χρήστος Μυλωνάς και ο δημοσιογράφος Αργύρης Κωστάκης.

Ο δήμος Ραφήνας Πικερμίου και ο ΔΟΠΑΠ διά του προέδρου του Σπύρου Λουκάτου έχουν παραχωρήσει ευγενικά ως έδρα της ομάδας το γήπεδο ''Μαρίνας και Αθανασίου Μαρτίνου'', ενώ πάντα παρίσταται ως γιατρός αγώνα ο αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής Μάκης Βουδούρης.