iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 09 Μαΐου 2024

Στην τελετή βράβευσης
των παραολυμπιονικών
ο Βαγγέλης Μπουρνούς


Ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς παραβρέθηκε στην τελετή βράβευση της ελληνικής παραολυμπιακης επιτροπής σε αίθουσα στο ξενοδοχειο Hilton, την ημέρα που είναι ημέρα αφιερωμένη σε ανθρώπους με αναπηρίες, σε ολους αυτούς που δείχνουν την έκταση του μεγαλείου της ανθρώπινης ψυχής.
Στην εκδήλωση ήταν παρόντες o υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο υπουργός εργασίας κ. Χατζηδάκης, βουλευτές και ο τ. πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκοπης Παυλόπουλος.
Ο κ. Μπουρνούς επισημαίνει ότι ο δήμος Ραφήνας -Πικερμιου είχε εξέχουσα θέση και αναφορές από πολιτική και αθλητική ηγεσία και φυσικά τους παραολυμπιονίκες μας, ενώ αναμένεται η οριστικοποίηση του συνόλου των μελετών και η δημοπράτηση του μοναδικού για τα Βαλκάνια Παραολυμπιακου Αθλητικού κέντρου όπου ο μαζικός αθλητισμός του τόπου μας και οι παρα-αθλητες θα μοιράζονται το χρονο συμμετοχής στη λειτουργία του.
Ευχαριστώ του φίλους Λευτέρη Αυγενακη, Γιώργο Πατούλη για την μεγάλη συνεισφορά τους στην υλοποίηση αυτού του μοναδικού για τη χώρα μας έργου , το σύνολο του Παραολυμπιακού κινήματος και τους φίλους Νίκο Πέππα και Τζουλια Σταυριδου''.