iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

''Ωκεανίδα'' ευχών
από φίλους στον
Σπύρο Κάρλο (εικόνες)


Το ρεστοράν ''Ωκεανίς'' στη Ραφήνα γέμισε από φίλες και φίλους του Σπύρου Κάρλου για να του ευχηθούν για την ονομαστική του γιορτή!

Με την ευκαιρία του τραπεζιού του αντιδημάρχου Ραφήνας Πικερμίου ευχές δέχτηκε - ετεροχρονισμένα από κοντά για τη γιορτή της - και η γραμματέας της ΤΟ Νέας Δημοκρατίας Ιφιγένεια Βαρδοπούλου.

Πλούσιο μενού για τους συνδαιτημόνες του κ. Κάρλου, ο οποίος με το γνωστό του μπρίο ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όπως βλέπετε στο φωτορεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr.

Με την ελπίδα πως δεν ξεχάσαμε κάποιους - ξεκινώντας από τις κυρίες φυσικά - διακρίναμε: η πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν.Δ. ανατολικής Αττικής Βανίτα Σωφρόνη, Σέτη Κοτσανίτου γραμματέας του βουλευτή Β. Οικονόμου, Νότα Παπαδοπούλου, Άρτεμις Ξηντάρα, Δήμητρα Γεωργίου, Δήμητρα Μπουρνού, Χαρά Ξάνθη, Κατερίνα Τράση από το rpn.gr.

Επίσης: Ο βουλευτής αν. Αττικής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου, ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς, ο καθηγητής πανεπιστημίου Ιωάννης Αγγελονίδης, ο επιχειρηματίας Γιάννης Ρήγος, ο πρωταθλητής πάλης Βασίλης Κολλάρος, ο μαραθωνοδρόμος Φίλιππος Τσαπατάρης, ο επίτροπος του ΙΝ Αγίας Τριάδας Γεώργιος Κοντογιάννης, ο Λάζαρος Αργυρόπουλος από την επιτροπή περιβάλλοντος, ο Βασίλης Νικολαράκος πρ. επίτροπος της Αγίας Τριάδας, ο επιχειρηματίας Ηλίας Ανδρεόπουλος, ο εκδότης Γιώργος Γκόντζος. Και φυσικά ο Γιάννης Δαβερώνης ιδιοκτήτης του ''Ωκεανίς'' και στενός φίλος του κ. Κάρλου.