iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Ραφήνα Κεραμικά
Χριστουγεννιάτικα στολίδια
Me nero Keramiki


Έχουμε φτάσει ήδη στα μέσα Δεκεμβρίου, επέστρεψε το κρύο και ο χειμώνας ... επιστρέφουν τα Χριστούγεννα!

Δεν υπάρχει πιο ιδιαίτερη στιγμή μέσα στη χρονιά και ιδιαίτερα αυτή τη χρονιά όπου πιο πολύ από ποτέ θέλουμε να είμαστε περιτριγυρισμένοι από την ζεστασιά των ανθρώπων που αγαπούμε, να μοιραστούμε κάθε στιγμή και να νιώσουμε τη χαρά της αγάπης. Εμείς σας ευχόμαστε ότι καλύτερο γι’ αυτό και αυτά τα Χριστούγεννα προετοιμάζουμε κάτι πολύ ιδιαίτερο, καινούργια κεραμικά αντικείμενα, νέους χειροτέχνες και ημέρες για να βρισκόμαστε και να μοιραζόμαστε.
Τελειώνουμε τα ψησίματα νέων αντικειμένων. Λεπτεπίλεπτη κεραμική και ιδιαίτερη που ψάχνει ένα καινούργιο σπίτι, κεραμική που θα φροντίζει το σπίτι σου, ζεστή, φωτεινή, εμπνευσμένη και μοναδική.
Κατά την διάρκεια των επόμενων εβδομάδων θα σας πληροφορούμε για όλες μας τις νέες καθώς και για τις παλαιότερες δημιουργίες μας που είναι διαχρονικές και πάντα μας συντροφεύουν.
Είμαστε κοντά!
Προετοιμαζόμαστε για τα Χριστούγεννα με αυτά τα κεραμικά στολίδια ιδανικά για να διακοσμήσουν το δέντρο σας. Τις επόμενες ημέρες θα δείτε κι άλλα πολλά από αυτή τη συλλογή και πολλές ακόμη εκπλήξεις που έχουμε φυλάξει για εσάς.
ME NERO - Keramiki
GALLERY STUDIO SEMINARS WORKSHOPS
41 FLEMINGK AVE, 190 09 RAFINA, ATTIKA, GREECE
www.menero.gr