iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Σπύρος Λιβαθινός:
Τελειώνει η θητεία
του κ. Τσίρκα


Απάντηση στο δελτίο Τύπου του δήμου Μαραθώνα για τις δαπάνες του Χριστουγεννιάτικου στολισμού έδωσε με ανακοινωσή της η ''Συμμαχία'' και τίτλο ''πού πήγαν οι 62.000 ευρώ;''.

Άλλο ένα ”επίτευγμα” του Στέργιου Τσίρκα…
Ο δήμαρχος Μαραθώνα χρειάστηκε τριακόσιες λέξεις ώστε να μην απαντήσει τελικά για την ”ταμπακέρα” των 62.000 ευρώ, όσον αφορά την καταγγελία της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό. Δυστυχώς γι αυτόν, αλλά και για το δημοτικό Ταμείο, οι αριθμοί είναι αμείλικτοι.
Ο κ. Τσίρκας επίσης σιωπά και για την εύλογη διαμαρτυρία των κατοίκων του σκοτεινού Βαρνάβα.
Όσο για τα μαθήματα γεωγραφίας του κ. Τσίρκα για την έκταση όμορων δήμων, ο δήμος Μαραθώνα μάλλον μίκρυνε, αφού ο Βαρνάβας και το Γραμματικό έμειναν εκτός Χριστουγεννιάτικου σχεδιασμού.
Επαναλαμβάνουμε: Σύμφωνα με τις επίσημες αναρτήσεις στη Διαύγεια, ο πρώην δήμαρχος Ηλίας Ψηνάκης δαπάνησε για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό ολόκληρου του δήμου 15.996 € το 2016 και 18.358 € το 2017, ενώ ο κ. Τσίρκας 62.000 για τον μισό δήμο.
Και για την ιστορία ο δήμος Αθηναίων για το έτος 2021 ξόδεψε 109.000€ (!)
Τέλος, αν το μόνο άγχος (ή φόβος) του κ. Τσίρκα αυτές τις γιορτινές μέρες, είναι αν θα κατέβει υποψήφιος δήμαρχος το 2023 ο επικεφαλής της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, θα τον προτρέπαμε να ηρεμήσει και να απολαύσει όσο μπορεί τα Χριστούγεννα, γιατί είτε είναι είτε δεν είναι υποψήφιος ο Σπύρος Λιβαθινός, ο κ. Τσίρκας το 2023 θα τερματίσει την θητεία του με τη καταψήφισή του από τους δημότες Μαραθώνα…