iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 19 Μαΐου 2024

Ερώτημα με πόση
ταχύτητα έτρεχε η Φεράρι
του Τζώρζη Μονογυιού


Σοκ έχει προκαλέσει το φοβερό τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το βράδυ της Πέμπτης στη Βούλα.

Έπειτα από σφοδρή σύγκρουση, η Ferrari του 45χρονου Γιώργου (Τζώρτζη) Μονογυιού, ο οποίος είναι αδελφός της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνας Μονογυιού, μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών. Ο ίδιος έχασε τη ζωή του από τη σύγκρουση, ενώ η σύζυγός του, που βρισκόταν επίσης στο όχημα, βγήκε τραυματισμένη αλλά με τις αισθήσεις της.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή, σε απόσταση λίγων μέτρων από τη διασταύρωση της Παραλιακής με τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.
Στο σοκαριστικό βίντεο που δημοσιεύει το iefimerida.gr, φαίνεται η στιγμή που η Ferrari του 45χρονου έχει τυλιχθεί στις φλόγες και η σύζυγός του βγαίνει τρέχοντας να γλιτώσει. Αφού κάνει λίγα μέτρα, φαίνεται να καταρρέει στην άσφαλτο, μπροστά από το όχημα.

Όλα δείχνουν ότι η υπερβολική ταχύτητα, ήταν η βασική αιτία που ο 43χρονος οδηγός έφυγε από την πορεία του και καρφώθηκε στο δέντρο.

 Η τροχαία, που έχει αναλάβει τις έρευνες για τις συνθήκες του δυστυχήματος, αναμένεται να εξετάσει όλους τους αυτόπτες μάρτυρες, να συγκεντρώσει υλικό από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας ενώ θα αναθέσει σε ειδικό πραγματογνώμονα να εκδώσει πόρισμα για το πως έγινε το θανατηφόρο τροχαίο.