iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Συνελήφθη 37χρονος
ιερέας για βιασμό
17χρονης στην Αττική


Συνελήφθη από την Ασφάλεια Αττικής ένας ιερέας που λειτουργεί σε εκκλησία στα Κάτω Πατήσια, κατηγορούμενος για τον βιασμό μιας 17χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τμήμα ανηλίκων ερευνούσε την υπόθεση τις τελευταίες δέκα ημέρες έπειτα από την καταγγελία που έκαναν οι γονείς του παιδιού.

Ο ιερέας είναι 37 ετών και πατέρας τριών παιδιών.

Το 17χρονο σήμερα κορίτσι, έφθασε σε σημείο να βλέπει τον σάτυρο ρασοφόρο και να λιποθυμάει από τον φόβο του και όταν οι γονείς του άρχισαν να ψάχνουν τι ακριβώς συμβαίνει «έσπασε» και με λυγμούς τους αποκάλυψε το μαρτύριο που βίωνε τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ρασοφόρος στην αρχή ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από το παιδί, ενώ ο ίδιος το «βομβάρδιζε» με πορνογραφικό υλικό και φωτογραφίες των γεννητικών του οργάνων.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι το παιδί, πήγε στο κατηχητικό μετά από προτροπή της θείας του. Χθες το απόγευμα και μετά από ένταλμα σύλληψης, ο 37χρονος συνελήφθη για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη χθες (20-1-2022) το απόγευμα, δυνάμει εντάλματος, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω κατηγορείται ότι σε παρελθόντα χρόνο, διέπραξε τα προαναφερόμενα αδικήματα σε βάρος ανήλικης.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Σε βάρος του ημεδαπού εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη.