iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Προσοχή! Παρατημένα
αυτοκίνητα στη
Λ. Μαραθώνος (εικόνες)


Πολύ μεγάλη προσοχή για τους οδηγούς που κινούνται στη λεωφόρο Μαραθώνος!

Διπλή προσοχή και για το ολισθηρό οδόστρωμα και για ορισμένα παρατημένα αυτοκίνητα που εγκλωβίστηκαν χθες στα χιόνια.

Το φωτορεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr βρέθηκε από τη Διασταύρωση Ραφήνας ως το ύψος του Ζούμπερι όπου μπορεί να γίνει ασφαλής αναστροφή καθώς όλες οι άλλες στροφές αριστερά προς Βουτζά είτε είναι ανέφικτες λόγω χιονιού στα φανάρια και στο διαχωριστικό διάζωμα, είτε είναι επικίνδυνες λόγω ολισθηρότητας ή μη καλής ορατότητας.

Κυρίως στο ρεύμα προς Νέα Μάκρη λοιπόν υπάρχουν καμιά δεκαριά ΙΧ που οι οδηγοί τα εγκατέλειψαν και είναι άγνωστο πότε θα μπορέσουν να τα πάρουν. Στην ουσία μάλιστα στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής οι δύο λωρίδες είναι μία καθώς το χιόνι που μάζεψαν στην άκρη τα εκχιονιστικά μηχανήματα στένεψαν τον δρόμο.

Προσοχή και στη Διασταύρωση Ραφήνας αμέσως μόλις στρίψει κάποιος στη Λ. Φλέμινγκ, όπου υπάρχσει σε ετοιμότητα και εκχιονιστικό. Υπάρχει παρατημένο ΙΧ λίγο μετά τα ΚΕΠ. Ιδίως τις βραδινές ώρες, μπορεί να μην είναι ορατό και να προκληθεί ατύχημα.

Όλοι οι άλλοι κεντρικοί δρόμοι της Ραφήνας που πήγαμε (Δημοκρατίας, Χρ. Σμύρνης, Εθνικής Αντιστάσεως, Κ. Αγωνιστών, Αρ. Αλών, Πρωτέως γενικά όλο το κέντρο) είναι καθαροί και προσπελάσιμοι, πάντα με προσοχή βέβαια.

Τη νύχτα θα υπάρχει παγετός και οι δρόμοι θα γίνουν ''γυαλί'' (όπως και τα πεζοδρόμια)...