iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 19 Μαΐου 2024

Κρέμασε τα γάντια του
ο μεγάλος γκολκήπερ
Αλέξανδρος Σόμογλου


Έφτασε η ώρα τα... γέρικα γάντια του «Σόμι», να κρεμαστούν μετά από 39 χρόνια συνολικά στα γήπεδα και 26 στο πρωτάθλημα Τύπου!
Ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Σόμογλου με μία συγκινητική ανάρτηση στο fb κάνει μια αναδρομή στη μεγάλη καριέρα του στα γήπεδα.
''Τα ευχαριστώ που πρέπει να πω για αυτά τα «υπέροχα σαββατιάτικα πρωινά» της ζωής μας είναι δεκάδες! Ποιον να αφήσω και ποιον να ξεχάσω! Τον Νίκο Κατσαρό που χάζευα ως εννιάχρονος μπόμπιρας στον Άγιο Ανδρέα; Τον Γιάννη Μαμουζέλο, ο οποίος το 1994 μου έκλεισε την πρώτη μου μεταγραφή στην ομάδα της ΕΡΤ; Τον Στράτο Σεφτελή με τον οποίο δεν σηκώσαμε κούπα στο παλιό Καραϊσκάκη για... μερικά λεπτά με την ομαδάρα του Έθνους! Τον Νίκο Τριανταφύλλου ... τον Κλοπ της καρδιάς μου; Είστε, πραγματικά, τόσοι πολλοί! Συμπαίκτες, αντίπαλοι, διαιτητές!
Για να μην αδικήσω κανέναν θα πω λοιπόν ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ σε έναν καταπληκτικό επιστήμονα κι ακόμη πιο υπέροχο άνθρωπο που με βοήθησε τα ξεπεράσω τα... όρια της αντοχής μου για δύο ακόμη χρόνια, να αγγίξω τη... σύνταξη στα πενήντα και να αποχωρήσω με δύο κύπελλα στα χέρια! Άλκη Καλλιακμάνη το... γόνατο μου κι εγώ, σου είμαστε υπόχρεοι που μας επέτρεψες να κερδίσουμε παράταση δύο ετών, να το τερματίσουμε και να φύγουμε όρθιοι και... τροπαιούχοι!
Σας ευχαριστώ όλους για τις αναμνήσεις!