iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Ραφήνα Πικέρμι
''Κόκκινη κάρτα'' σε άρθρο
της ''Δύναμης Ανάπτυξης''


Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το editorial (σημείωμα του εκδότη) στο πρώτο φύλλο του εντύπου ''Δυναμική Παρουσία" που εμπεριέχει ανυπόστατη και ψευδή κατηγορία για την ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr.

Το άρθρο που υπογράφει ο εκδότης, επικεφαλής της ''Δύναμης Ανάπτυξης'' Ραφήνας Πικερμίου Ανδρέας Βασιλόπουλος αναφέρει επί λέξει ''η ''Δυναμική Παρουσία'' έρχεται να καλύψει το κενό που παρουσιάζει η ενημέρωση μέσω των τοπικών ΜΜΕ, όπου συστηματικά προβάλλονται οι αποφάσεις και τα ''επιτεύγματα'' του κ. Μπουρνούς, ενώ παράλληλα αποσιωπούν τις παρεμβάσεις και τις απόψεις της παραταξής μας και εμού προσωπικά''.

Δεν είναι στη φιλοσοφία της δημοσιογραφικής μας υπόστασης να κάνουμε αντεπίθεση ποτέ και σε κανέναν. Γιατί πολύ απλά πιστεύουμε ότι ο μόνος κριτής και των ΜΜΕ και των πολιτικών είναι ο πολίτης, η κοινωνία. Στην ελεύθερη επιλογή μέσου για ενημέρωση και στη δημοκρατική επιλογή ψήφου για διοίκηση.

Σίγουρα πάντως είναι ψευδές και προφανές ότι η selida.gr αποκρύπτει τις απόψεις του κ. Βασιλόπουλου. Πώς γίνεται αυτό όταν έχει δημοσιεύσει όλα ανεξαιρέτως τα δελτία Τύπου της παραταξής του, τα οποία μάλιστα τον τελευταίο μήνα είναι σχεδόν καθημερινά;

Στην ποδοσφαιρική γλώσσα, η παραπλανητική αυτή αποστροφή στο επίσημο έντυπο του κ. Βασιλόπουλου είναι για ''κόκκινη κάρτα''...