iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 17 Μαΐου 2024

Υπέκυψε η 40χρονη
που πυροβόλησε τη
νύχτα ο πυγμάχος


Ως κτητικό, ζηλιάρη και έναν άνθρωπο που δημιουργούσε συχνά προβλήματα και καυγάδες, περιγράφουν τον πυγμάχο που  μπήκε τη νύχτα κρατώντας μια κοντόκανη καραμπίνα, στο τσιπουράδικο που διατηρεί η πρώην σύντροφος του στη Θεσσαλονίκη και αφού την πυροβόλησε στην κοιλιακή χώρα, έστρεψε το όπλο επάνω του, βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Γείτονες, φίλοι και όσοι γνώριζαν καλά την 40χρονη, η οποία μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου και τις πρώτες πρωινές ώρες κατέληξε, κάνουν λόγο για μια ήσυχη γυναίκα, η οποία το τελευταίο διάστημα προσπαθούσε να απομακρύνει τόσο από το μαγαζί της όσο και από την ζωή της, τον 41χρονο πυγμάχο, Λεοντή Βορριά, με τον οποία διατηρούσε παλαιότερα σχέση. 

Ο 41χρονος δράστης που σκότωσε την πρώην σύντροφό του, λίγο πριν στρέψει το όπλο επάνω του, κατάφερε να τραυματίσει και την κόρη της, η οποία μαζί με την αδελφή της είδαν τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε η μητέρα τους.

Μάλιστα, την ώρα της τραγωδίας, πολύς ήταν ο κόσμος που πήγαινε προς το κατάστημα που διατηρούσε το θύμα προκειμένου να δει τον ποδοσφαιρικό αγώνα που θα ξεκινούσε σε λίγα λεπτά.