iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 05 Μαΐου 2024

Ραφήνα ''Κίνηση ματ''
του Βαγγέλη Μπουρνούς
με Λεωνίδα Γανιάρη!


 
Συνεχίζει να εμπλουτίζει το αυτοδιοικητικό του ''οπλοστάσιο'' ο Βαγγέλης Μπουρνούς εν όψει των δημοτικών εκλογών του 2023. Ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου καταρτίζει σιγά σιγά ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο, στο πνεύμα της παροιμίας ''των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν''.
Η ''βεντάλια'' του κ. Μπουρνούς απλώνει από τα ''υψηλά κλιμάκια'' μέχρι τους ανθρώπους της βιοπάλης και της λαικής κοινωνικής εξωστρέφειας. Από τη δεύτερη ομάδα προέρχεται η τελευταία συμφωνία του κ. Μπουρνούς με τον Λεωνίδα Γανιάρη, ο οποίος διάλεξε τη βραδιά του event των γενεθλίων του για να επισημοποιήσει τη συμφωνία. Ο κ. Γανιάρης πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία, με μεγάλο προσωπικό διαδικτυακό ''fan clab" και αποδεδειγμένα με καθημερινή συναδελφική στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων.
Μην ξεχνάμε ότι ο κ. Γανιάρης με αυτή την κίνηση και ενισχύει τη ''Σύγχρονη Πολιτεία'', αλλά και ταυτοχρόνως αποχωρεί από τη ''Συμμαχία Δημιουργίας'', με την οποία ήταν υποψήφιος το 2019. 
Ο κ. Γανιάρης αφού έσβησε τα κεράκια της τούρτας, περιχαρής ανακοίνωσε επισήμως στους προσκεκλημένους τη συμπορευσή του στο δρόμο προς τις δημοτικές εκλογές με τον κ. Μπουρνούς, ο οποίος προφανώς δεν κάνει τίποτα ''στην τύχη'' και θα έχει σκεφτεί πολύ καλά ότι δημιουργεί - για να μιλήσουμε ποδοσφαιρικά - την...Παρί Σεν Ζερμέν της αυτοδιοίκησης. Κι ακόμη να φανταστείτε ότι αναμένεται ως το καλοκαίρι η επισημοποίηση της συμφωνίας με άλλα δύο πρωτοκλασσάτα αυτοδιοικητικά στελέχη...
Στο αμιγώς life style θέμα, δηλαδή του πάρτι γενεθλίων του Λεωνίδα Γανιάρη στο Cloud στη Ραφήνα,  οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν τα ποτά τους και την ωραία ατμόσφαιρα.
Θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ από την ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr ,με πολλά παραλειπόμενα...