iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Η ''Δύναμη Ανάπτυξης''
για τον Προαστιακό
σιδηρόδρομο


Σε δελτίο Τύπου της ''Δύναμης Ανάπτυξης'' Ραφήνας Πικερμίου αναφέρεται.

Ο κ. Μπουρνούς, ενοχλείται και τσακώνεται για το ποιοι είναι εκείνοι που συνέβαλλαν στο να έρθει ο προαστιακός σιδηρόδρομος στην πόλη της Ραφήνας. Επιχειρεί, να εμφανίσει για δικό του επίτευγμα ένα έργο εθνικής σημασίας που εκτελείται από την Κυβέρνηση, όπως άλλωστε έχει κάνει πολλάκις με έργα που εκτελεί η Περιφέρεια και τα Υπουργεία, όπως κάνει και με το έργο αποκατάστασης της πυρόπληκτης περιοχής, όπως κάνει πάντα και για τα πάντα.
 
Πρέπει να πούμε στον κ. Μπουρνούς, όσο και εάν τον πληγώνει η πραγματικότητα, ότι ο προαστιακός σιδηρόδρομος έρχεται στην Ραφήνα, επειδή υπάρχει το λιμάνι και όχι επειδή υπάρχει ο ίδιος. Έχουμε ένα λιμάνι εθνικής σημασίας, που εμείς ως Παράταξη προσπαθούμε να βρούμε τρόπους να μην επιβαρύνει περιβαλλοντικά, αλλά να αποτελεί μοχλό οικονομικής ανάπτυξης της περιοχής. Και τώρα, πάλι κατηγορεί τη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας, ότι πανηγυρίζει, χωρίς να κατανοεί ότι όλοι μας ενωμένοι πρέπει να πανηγυρίζουμε όταν γίνεται κάτι καλό στον τόπο μας.
 
Είναι καιρός για τα σκάρτα 2 χρόνια που απομένουν στη Δημοτική Αρχή Μπουρνούς, να μπει επιτέλους στο ρόλο της και να φερθεί με γνώμονα το καλό των πολιτών και την ανάπτυξη της περιοχής, παραμερίζοντας τις προσωπικές φιλοδοξίες του Δημάρχου.