iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 07 Μαΐου 2024

Στην ανακρίτρια σήμερα
η μητέρα που συγκλόνισε
την κοινή γνώμη


Ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας για μια κατηγορία που τη φέρει να έχει διαπράξει ένα από τα πλέον αποτρόπαια εγκλήματα που μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους, θα έρθει σήμερα η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, μητέρα των τριών κοριτσιών στη Πάτρα που έφυγαν από τη ζωή κάτω από συνθήκες, τις οποίες ερευνούν εις βάθος πλέον οι αρμόδιες αρχές.

Ήδη, η 33χρονη μητέρα έπειτα από δίωξη που της ασκήθηκε κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας. Την ίδια στιγμή, η έρευνα των αρχών συνεχίζεται και τα ερωτήματα που ζητούν πλέον απάντηση είναι πολλά.

Πρώτον: είχε συνεργούς η 33χρονη Πισπιριγκου; Στο κάδρο των ερευνων είναι δυο άτομα που εξετάζεται αν γνώριζαν κάτι και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να κληθούν για κατάθεση.

Δεύτερον: Πώς, από πού και πότε προμηθεύτηκε την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου; Μέσω διαδικτύου ή χρησιμοποίησε κάποια χάπια αντικαταθλιπτικά που ελάμβανε η ίδια ή μήπως ναρκωτικά που έχουν ως βάση τη συγκεκριμένη ουσία; Για τον λόγο αυτό το κινητό της τηλέφωνό κατασχέθηκε προκειμένου να γίνει φύλλο κλαι φτερό και να ανασυρθούν και αρχεία πουν έχουν διαγραφεί.

Τρίτον: Πώς δηλητηρίασε την Τζωρτζίνα; Χρησιμοποιώντας κάποια ένεση ή μέσω της ρινικής οδού δηλαδή χορήγησε κάποια εισπνεόμενα στην 9xρονη κόρη της για να της «πάρει» τη ζωη;

Τέταρτον: Οι δυο θάνατοι, της Μαλένας και της Ιριδος οφείλονται σε εγκληματική ενέργεια με κεντρικό πρόσωπο τη Ρούλα που προκάλεσε βιαιο θάνατο; Οι πλάκες με αίμα και ιστούς απο τα δυο παιδιά ειναι στα αρχεία της Ιατροδικαστικης Υπηρεσίας και θα εξεταστούν εκ νέου.