iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 18 Μαΐου 2024

Ραφήνα Τα επινίκεια
για τους εφήβους
του Αργοναύτη


Βράβευση του εφηβικού του Αργοναύτη για την αήττητη πορεία του και την ανάδειξη του σε πρωταθλητή στη Β' Εθνική σε φιλικό με την ομάδα του εφηβικού της ΑΕΚ, η οποία τίμησε τη Ραφήνα με τη συμμετοχή της και με τη συμμετοχή του προέδρου της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιου.
Ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς σημειώνει. Πάντα ψηλά. Μας κάνετε περήφανους Συγχαρητήρια για στην απίστευτη δουλειά που γίνεται από τη διοίκηση του αργοναύτη κυρίως τις υποδομές αλλά και στην πρώτη ομάδα που διαπρέπει στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής.
Aπό την πλευρά του ο κ. Γκολεμάς τόνισε. Μια πετυχημένη χρονιά χρειάζεται και το ανάλογο τέλος! Οι έφηβοι της ομάδας μας, κατάφεραν το απόλυτο και ξανά πήγαν την Αργό στη πρώτη κατηγορία για ακόμα μια φορά. Ηταν μια δυσκολη χρονιά αλλα τα τα παιδια δείξανε χαρακτήρα και στόφα πρωταθλητή. Μπράβο σε όλους και κυρίως στον αρχιτέκτονα αυτής της προσπάθειας Αντώνη Μπότη.
 
Στη βασική φωτογραφία από αριστερά προς τα δεξιά Μιχάλης Γκολεμάς - προεδρος Τοπικού συμβουλίου Ραφήνας, Ευάγγελος Λιόλιος - προεδρος ΕΟΚ, Βασίλης Παναγιάρης - έφορος υποδομών και ταμίας της ομάδας.