iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

3+1 φωτογραφίες
στα παρασκήνια του
Αραφήνειου Δρόμου


Ανθρώπινα στιγμιότυπα πέρα από το αθλητικό σκέλος του 6ου Αραφήνειου Δρόμου σας παρουσιάζει η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr.

Την παράσταση κλέβει η στιγμή που η ''ψυχή'' της διοργάνωσης ο αθλητικός διευθυντής του ΔΟΠΑΠ Βασίλης Σπαντούρος ποζάρει όλο καμάρι δίπλα στους γιούς του με τους οποίους τρέχει μαζί από τον 1ο Αραφήνειο του 2015! Φέτος φυσικά τον άφησαν...μίλια πίσω.

Ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Δημήτρης Δελτσίδης πάντα παρών στον Αραφήνειο Δρόμο σε εξαιρετική φόρμα και με εκπληκτικό χρόνο απ ότι μαθαίνουμε γύρω στα 45 λεπτά. Αν έχουμε λάθος πληροφορία παρακαλούμε μη μας...συλλάβει! Πίσω του ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Λουκάτος, υπερήφανος για άλλη μία φανταστική διοργάνωση για την οποία μιλάει όλο το Δρομικό Κίνημα. Ο κ. Λουκάτος πάντως δέχτηκε τα πειράγματα του αντιδημάρχου Σπύρου Κάρλου ''μα καλά με κουστούμι ήρθες αντί με φόρμα?"

(Λες και ο κ. Κάρλος ήρθε με φόρμα, απόδειξη η παρακάτω φωτογραφία της βράβευσης των αθλητών. Στο πλάνο έτοιμος για να περάσει μετάλλιο και ο - πάντα με κουστούμι - Παύλος Μπατάλης.

Κι ένας τετράποδος αθλητής στο Κολυμβητήριο. Μάλλον ράθυμος ο σκυλάκος από τη λιακάδα έψαχνε για σκιά, αντί για μετάλλιο...