iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

Ο Αραφήνειος με τη
ματιά των Hello και
δίπλα στα παιδιά (video)


Λίγα λόγια από καρδιάς γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb ο Μάκης Τουρλής, εκ των ευγενικών χορηγών με τα εκπαιδευτήρια Hello του 6ου Αραφήνειου Δρόμου.
Ολοκληρώθηκε λοιπόν ο Αραφήνειος Δρόμος 2022 και αποδείχθηκαν περίτρανα αρκετά πράγματα...
Πρώτα απ' όλα μας είχε λείψει και ναι το είχαμε ανάγκη να βγούμε έξω να συναντήσουμε φίλους, κάποιοι και κάποιες να τρέξουν και να γίνει μια υπέροχη γιορτή.
Επίσης ο Δήμος μας είναι αθλητικός Δήμος. Ναι υπάρχει το αθλητικό DNA εδώ και φυσικά μπορούμε να το εξελίξουμε.
Φυσικά ο Δήμος διαθέτει έναν υπέροχο χώρο το Πάρκο Αναψυχής - Κολυμβητήριο Ραφήνας αποτελεί στολίδι για το Δήμο το οποίο είναι ορμητήριο για να γίνουν απίστευτα πράγματα.
Συγχαρητήρια λοιπόν στο Δήμο Ραφήνας - Πικερμίου και στο Δήμαρχο Ευάγγελος Μπουρνούς - Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου και φυσικά στο ΔΟΠΑΠ - Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Ρ-Π για την όλη οργάνωση.
Μπορεί να έγιναν και κάποια λάθη, αλλά λάθη δεν κάνεις μόνο όταν είσαι όλη ημέρα στον καναπέ του σπιτιού σου και αυτοί οι άνθρωποι δεν ήταν.
Θα πρέπει βέβαια να συγχαρώ όλους τους συλλόγους και τα γυμναστήρια για τις συμμετοχές τους αλλά οπωσδήποτε και τους Rafina Runners που έχουν οργανώσει ένα δρομικό σύλλογο και τον εξελίσσουν κάθε ημέρα και περισσότερο.
Τέλος ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που εργάστηκαν και μόχθησαν, άλλοι πιο μπροστά και άλλοι πιο πίσω και θα κλείσω φυσικά με τους χορηγούς και προφανώς τα HELLO Εκπαιδευτικά Κέντρα τα οποία αποδεικνύουν συνεχώς ότι στέκονται δίπλα σε όλες τις εκδηλώσεις που αφορούν παιδιά στο Δήμο μας και φυσικά είμαστε υπερήφανοι γι' αυτό.

Ο Αραφήνειος Δρόμος 2022 μέσα από τα μάτια των Εκπαιδευτικών Κέντρων HELLO.