iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 18 Μαΐου 2024

Ραφήνα Βρήκαμε
τη μικρή ''Βουλή''
στο λιμάνι (εικόνα)


Η πληροφορία της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr ήταν πως συχνά πυκνά στο λιμάνι της Ραφήνας συνεδριάζει η... άγνωστη μικρή ''Βουλή''.

Κάναμε ρεπορτάζ και όντως το ανοιξιάτικο ηλιόλουστο πρωινό πετύχαμε στα γραφεία του συλλόγου ερασιτεχνών αλιέων Ραφήνας τη... συνεδρίαση στην αρχή της με παρόντες τον Θάνο Μπολολιά, τον Γιάννη Αντωνόπουλο και τον Αγγελή Αραπάκη. Ο πρόεδρος του συλλόγου σε μεγάλα κέφια ανέλυε και συζητούσε τόσο τα τοπικά δρώμενα, όσο και την πολιτική επικαιρότητα.

Αργότερα η ''Βουλή'' είχε και απαρτία αφού κατέφτασαν οι κύριοι Μάκκας, Μαργωμένος, Αναστασιάδης, Ψαρρός, Δαβάκης και Βλάχος (ελπίζουμε να μην ξεχάσαμε κανέναν). Φυσικά στο τραπέζι υπήρχε τσιπουράκι και εκλεκτός μεζές.

Την Τετάρτη το πρωί ο Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας προχωρά σε δράση καθαρισμού στα ρεμέντζα μετά από πρόταση του συλλόγου που έγινε δεκτή, ενώ υπενθυμίζουμε την Κυριακή 8 Μαίου στις 10 το πρωί η ετήσια γενική συνέλευση του συλλόγου. Αν δεν υπάρχει απαρτία θα επαναληφθεί την Κυριακή 15 Μαίου την ίδια ώρα με όσα μέλη είναι παρόντα.