iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Συνελήφθη ο φερόμενος
δολοφόνος της
43χρονης στην Καβάλα


Πάντοτε στο πλευρό των ηλικιωμένων, που αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων του μικρού χωριού Πηγές Νέστου της Καβάλας, έτοιμη να τους παρέχει οποιαδήποτε βοήθεια μπορούσε, ήταν η 43χρονη Αΐντα, με καταγωγή από χώρα της ανατολικής Ευρώπης, που φέρεται να στραγγαλίστηκε από τον σύζυγό της, μέσα στο φαρμακείο που διατηρούσε τα τελευταία δέκα χρόνια στον οικισμό.

Μιλώντας στο ethnos.gr πρόεδρος της κοινότητας Πηγές Νέστου, Δημήτρης Λεπίδας, κάνει λόγο για μία γυναίκα ήσυχη, ιδιαιτέρως πρόσχαρη και πολύ εξυπηρετική, την οποία αγαπούσε ολόκληρο το χωριό.

Ο 55χρονος φερόμενος ως δολοφόνος σύζυγος της 43χρονης κατάγεται από τον Αμυγδαλεώνα Καβάλας, όπου βρίσκεται το σπίτι της οικογένειας. Η φαρμακοποιός άφησε δύο παιδιά, 6 και 10 ετών. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το ζευγάρι είχε προβλήματα στο γάμο του και η 43χρονη φέρεται να είχε ζητήσει να πάρουν διαζύγιο. Βασική αιτία των καυγάδων φέρεται να είναι η παθολογική ζήλεια του συζύγου.

Ο 55χρονος φερόμενος συζυγοκτόνος νοσηλεύεται φρουρούμενος εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της Καβάλας. Φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, επιχείρησε να κόψει τις φλέβες του για να αυτοκτονήσει μετά το φονικό. Η σορός της 43χρονης βρίσκεται στην ιατροδικαστική υπηρεσία. Δε φέρει κάποια θλαστικά τραύματα και εικάζεται ότι έχει στραγγαλιστεί.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 55χρονος ήταν εκείνος που λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ειδοποίησε για το φονικό το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας.