iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 18 Μαΐου 2024

Ραφήνα Ενθουσιασμός
στην απονομή των
πτυχίων του Hello


Ενθουσιασμός και χαμόγελα στην τελετή απονομής των πτυχίων του εκπαιδευτικού ομίλου Hello και Διακρότημα Ραφήνας και Αρτέμιδας.

Δύο χρόνια μετά την πανδημία η αίθουσα του Γυμνασίου Ραφήνας γέμισε από μαθητές, γονείς, κηδεμόνες και εκπαιδευτικούς οι οποίοι μοιράστηκαν τη χαρά τους.

Για την ιστορία ήταν η 4η και 5η απονομή και βραβεύτηκαν δεκάδες μαθήτριες και μαθητές. Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς και ο δήμαρχος Σπάτων Αρτέμιδας Δημήτρης Μάρκου, ενώ το παρών έδωσε και ο αντιδήμαρχος παιδείας Ραφήνας Πικερμίου Παναγιώτης Γαβριήλ.

Στους προσκεκλημένους μίλησαν επίσης η διευθύντρια του Hello Xρύσα Παπαντωνίου και η ψυχή του ομίλου Μαίρη Σέιμαν. Την παράσταση όμως έκλεψε με την βαθιά ανθρώπινη ομιλία του ο Μάκης Τουρλής, ο οποίος επισήμανε πως 33 χρόνια στις τάξεις έμαθε πως πρέπει να παραδίδουμε στα παιδιά πρωτίστως μαθήματα ζωής. ''Κάντε αυτό που θέλετε με πάθος, ρισκάρετε για τα ονειρά σας'' τόνισε συγκινημένος ο κ. Τουρλής κλείνοντας την ομιλία του.

Δείτε το φωτορεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας από την κατάμεστη αίθουσα, ενώ σημειώνουμε ότι όλοι ανεξαιρέτως οι παρευρισκόμενοι φορούσαν μάσκα με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο.