iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

Ραφήνα Ρεπορτάζ
για το επεισόδιο των
νεαρών με το Λιμενικό


Ένορκη διοικητική εξέταση διενεργεί το Λιμεναρχείο Ραφήνας μετά το περιστατικό με το περιπολικό και την ομάδα νεαρών.

Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου που στηρίχθηκαν σε βίντεο λίγων δευτερολέπτων του tik tok, ομάδα νεαρών φαίνεται να έχει ''περικυκλώσει'' όχημα του Λιμενικού Σώματος Ραφήνας κι ένας νεαρός να μιλάει από το μεγάφωνο του τζιπ. Η εικόνα αυτή ωστόσο δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται στα πραγματικά γεγονότα. Σύμφωνα με πηγές της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr, το Σάββατο το βράδυ, έξω από το εργοτάξιο του Lidl στην παραλία της Ραφήνας, συγκεντρώθηκε παρέα ανηλίκων περίπου 15 ετών, οι οποίοι πετούσαν σαν ''παιχνίδι'' οικοδομικά υλικά στο δρόμο.

Περαστικοί ειδοποίησαν το Λιμεναρχείο και η βάρδια ασφαλείας, αποτελούμενη από δύο γυναίκες λιμενικού έσπευσε στο σημείο. Η Λιμενικός προσπάθησε να νουθετήσει τα παιδιά και μάλιστα είχε τα αντανακλαστικά για να μην υπάρξουν συλλήψεις ή αυστηρές συστάσεις που θα μπορούσαν να πυροδοτήσουν το κλίμα, να δώσει αυτοβούλως το μικρόφωνο σε ένα από τα παιδιά που φαινόταν να έχει τη μεγαλύτερη επιρροή στους υπόλοιπους.

Έτσι κι έγινε, αφού ο νεαρός παρότρυνε την παρέα να αποχωρήσει από το εργοτάξιο. Όμως κάποιος τράβηξε το βίντεο, στο οποίο αν απομονωθεί η εικόνα των λίγων δευτερολέπτων με το παιδί να μιλάει από το μικρόφωνο, φαίνεται σαν να έχει καταληφθεί το περιπολικό του Λιμενικού! Πράγμα το οποίο δεν ισχύει σύμφωνα με τις πηγές μας.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ