iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Δευτέρα - 06 Μαΐου 2024

Ένα ξεχωριστό
παγκόσμιο πρωτάθλημα
το Σ/Κ στην Αθήνα!


Το Σάββατο και την Κυριακή 28 και 29 Μαΐου από τις 10 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα θα διεξαχθεί στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (Εχελιδών 19 και Πειραιώς 144) το Acropolis Open 2022 από τον Σύλλογο ΙΔΑΣ.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παιχνιδιών Στρατηγικής και Αθλημάτων Σκέψης επιστρέφει στην Αθήνα!

Παιχνίδια με φιγούρες, ιστορικά επιτραπέζια και παιχνίδια φαντασίας για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα περιμένουν μικρούς και μεγάλους για να τα γνωρίσουν από κοντά! Από την Κλασσική Αρχαιότητα ως το Μέλλον, στη Γη και στο Διάστημα, τα παιχνίδια ζωντανεύουν και δίνουν την ευκαιρία σε περισσότερους από 100 παίκτες να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία εξασκώντας παράλληλα την κριτική τους σκέψη.

Κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, θα υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις για την συμμετοχή του κοινού σε παιχνίδια όπως αναπαραστάσεις ιστορικών μαχών της αρχαιότητας και του Μεσσαίωνα έως την εποχή του Ναπολέοντα και τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Παράλληλα, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει σε παιχνίδια εμπνευσμένα από το Game of Thrones, τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, το Marvel Universe και τα Pokemon.

Η απονομή βραβείων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 στις 7 το απόγευμα.