iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Νάσος Αθανασίου:
Η νέα κυβέρνηση
θα θέλει δουλειά


Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικής Αττικής Νάσος Αθανασίου σημειώνει σε αναρτησή του
Φίλες, Φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Σας ευχαριστώ που με τιμήσατε με μια πάρα πολύ καλή θέση (55η) ανάμεσα στους 150 πρώτους της Αττικής στην απευθείας εκλογή από τα μέλη της νέας ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, για την οποία ήμουν υποψήφιος.
Ως ενεργός πολίτης του προοδευτικού χώρου και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπόσχομαι με την σειρά μου να τιμήσω την εμπιστοσύνη σας με επίμονη δουλειά μέσα και έξω από το κόμμα μας για να εκφράσω "την αγωνία του κόσμου εκείνου που βάλλεται πανταχόθεν από ένα ρεβανσιστικό κράτος, αναίσθητο και κυνικό απέναντι στα δικαιώματα δουλειάς, στέγασης, παιδείας, υγείας, προστατευμένου περιβάλλοντος, ακόμη και πολιτισμού!" όπως έγραφα και στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει τα κατάλληλα εργαλεία πλέον - όπως την ομόφωνη πολιτική απόφαση του Συνεδρίου του ή την πρωτοποριακή ποσόστωση φύλου στα όργανά του 50-50% - άξιο Πρόεδρο και δοκιμασμένο στα δύσκολα ΠΘ, τον Αλέξη Τσίπρα και νέα ΚΕ με τα μισά μέλη της γυναίκες.
Για να υλοποιήσει με επιτυχία την υπόσχεσή του να απαλλάξει τη χώρα μας από την αβάσταχτη ακρίβεια, τις συνθήκες σπάνιας και κακοπληρωμένης εργασίας για τους μεγαλύτερους και ανεπίτρεπτης για ευρωπαϊκή χώρα ανεργίας για την νεολαία.
Κι αυτό δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα αν δεν απομακρυνθεί άμεσα η καταστροφική κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Με σοβαρή προσπάθεια, με ενωμένο το κόμμα, με συνεργασίες με τον προοδευτικό χώρο και με ρεαλιστικό πρόγραμμα τετραετίας, να σκύψουμε με αφοσίωση, μετά και την ολοκλήρωση των απαραίτητων εσωκομματικών μας διεργασιών στα προβλήματα του κόσμου.
Η νέα προοδευτική διακυβέρνηση δεν θα είναι αυτόματη. Θέλει δουλειά. Και σε αυτό φιλοδοξώ να συμβάλλω αποφασιστικά.