iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Δικαίωση της iselida.gr
Κατεδαφίζεται το
μπαρ στη Ραφήνα


Με κατά πλειοψηφία απόφαση του Δ.Σ. της Α.Ε Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας , δρομολογήθηκε η εκτέλεση εργασιών κατεδάφισης του καταστήματος (απέναντι απο την πλατεία Ταχυδρομείου) στη Ραφήνα , με ζητούμενο τον εξωραϊσμό της εικόνας εγκατάλειψης που έχει δημιουργηθεί σε εκείνο το σημείο.

ΠΗΓΗ rafinatanews.gr

-----

ΣΗΜΕΙΩΣΗ iselida.gr

Η δημοσιογραφική ομάδα της ηλεκτρονικής εφημερίδας μας χαρακτηρίζει εξαιρετική την απόφαση του ΟΛΡ για την εικόνα της Ραφήνας. Μόνο με τολμηρές κινήσεις θα πάει μπροστά αυτός ο τόπος.

Θυμίζουμε - για την ιστορία - ότι η iselida.gr είχε αναδείξει το σοβαρό αυτό θέμα με πρωτοσέλιδο φωτορεπορτάζ στις 15 Μαίου. Πληρώσαμε πολύ ακριβά (κυρίως ψυχικά) το κόστος επειδή κάναμε το δημοσιογραφικό καθήκον μας, πιστοί στον κώδικα δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ, αλλά πραγματικά δεν πειράζει. Σημασία έχει μόνο, ότι απομακρύνεται αυτή η εικόνα ντροπής και μπράβο στον ΟΛΡ. Άλλωστε πάντα στην ιστορία κάποιος ''ρίχνεται στην πυρά'' για το κοινό καλό. 

Θυμίζουμε τη δήλωση που είχε κάνει αποκλειστικά στην iselida.gr η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΟΛΡ Δέσποινα Γκικάκη, η οποία όπως αποδείχτηκε από τα γεγονότα δεν έμεινε στα λόγια.

''Να είστε σίγουροι ότι η Διοίκηση της ΟΛΡ ΑΕ έχει μεριμνήσει και έχει προγραμματίσει μία σειρά από ενέργειες που θα μεταμορφώσουν όλους τους χώρους και τα κτίρια που βρίσκονται εντός χερσαίας ζώνης και χρήζουν άμεσης παρέμβασης. Επί του συγκεκριμένου, σας ενημερώνουμε ότι ο συγκεκριμένος χώρος έχει δεσμευτεί από προηγούμενο παραχωρησιούχο με τον οποίο η ΟΛΡ ΑΕ βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη, διαδικασία αρκετά χρονοβόρα η οποία έληξε προσφάτως. Σύντομα λοιπόν και σίγουρα εντός του καλοκαιριού θα έχει ήδη επιλυθεί το συγκεκριμένο θέμα και οι πολίτες θα αποκτήσουν την εικόνα που τους αξίζει''.