iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Ραφήνα Άμα υπάρχει
αγάπη όλα τα εμπόδια
ξεπερνιούνται! (εικόνες)


Ο τίτλος του φωτορεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr αντικατοπτρίζει τη δύναμη της αγάπης, που υπερπηδά κάθε εμπόδιο και αναποδιά...

Όλα ήταν έτοιμα για να ξεκινήσει στο Πάρκο Καραμανλή η γιορτή του Κλήδονα (η αναβίωση του εθίμου του Αι Γιάννη του Κακανά) που διοργάνωσε ο σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας στο Πάρκο Καραμανλή με τη συνδρομή του 1ου Γυμνασίου Ραφήνας.

Πολίτες και επίσημοι στις θέσεις τους το υπέροχο καλοκαιρινό απόγευμα και ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Κικκής, καλησπερίζει και ανακοινώνει πως ο τεχνικός των οπτικών και ηχητικών συστημάτων... ξέχασε να έρθει!

Τίποτα όμως δεν ήταν ικανό να χαλάσει το κέφι. Τα παιδιά του 1ου Γυμνασίου απήγγειλαν τα κειμενά τους και φυσικά χόρεψαν τους παραδοσιακούς χορούς, έστω κι αν δεν υπήρχε επαγγελματική ηχητική κάλυψη.

Η γιορτή δεν χάλασε και μπράβο στα παιδιά και τους διοργανωτές!

Διακρίναμε μεταξύ άλλων τον δήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κωνσταντίνο Μώρο, τους αντιδημάρχους Μάκη Βουδούρη, Παναγιώτη Καλφαντή και Σπύρο Κάρλο, τη δημοτική σύμβουλο και μέλος του ΔΣ των Τριγλιανών Μαρία Αραπκιλή Βιάδη, τον διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας Δημήτρη Δελτσίδη και τον πρόεδρο της επιτροπής βιώσιμο περιβάλλον Δημήτρη Καρασταμάτη.