iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Ραφήνα Οι ''Ιωνίδες''
''πολιόρκησαν'' το
Πάρκο Καραμανλή (εικόνες)


Ο Σύλλογος Γυναικών Ιωνίδες... ''πολιόρκησε'' το πάρκο Καραμανλή!
Το Boner και το the Park ήταν κατάμεστα από μέλη του συλλόγου αλλά και πολίτες οι οποίοι έσπευσαν να απολαύσουν μια θαυμάσια καλοκαιρινή βραδιά δίπλα στη θάλασσα, με τη συγγραφέα Ρένα Μαραζιώτη, να παρουσιάζει το βιβλίο της ''το κορίτσι του Νείλου'' με ''άρωμα'' από τον Ελληνισμό της Αιγύπτου.
Η πρόεδρος των ''Ιωνίδων'' - απαστράπτουσα όπως πάντα - Σίσσυ Κατσούδα υποδέχτηκε έναν έναν τους καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους και οι υπουργοί Μάκης Βορίδης, Στέλιος Πέτσας, Σοφία Ζαχαράκη, ο βουλευτής Βασίλης Οικονόμου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας Πικερμίου Κωνσταντίνος Μώρος, οι αντιδήμαρχοι Δήμητρα Τσεβά, Μάκης Βουδούρης, Παναγιώτης Γαβριήλ, Χρήστος Τσεμπέρης και Σπύρος Κάρλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Παύλος Μπατάλης και Αντώνης Παλπατζής, η διευθύνουσα σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας Δέσποινα Γκικάκη, ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Πέππας, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Ραφήνας Μιχάλης Γκολεμάς, η κ. Χαρά Δεληγιάννη από την Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας και συγνώμη από όσους δεν προλάβαμε να δούμε στην εκδήλωση, η οποία ξεκίνησε με χαιρετισμούς από την κ. Κατσούδα και τον δήμαρχο Βαγγέλη Μπουρνούς.
Η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr απαθανάτισε τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές της εκδήλωσης με προεξάρχουσα την αγκαλιά της γιαγιάς κ. Κατσούδα  με την αγαπημένη εγγονή της, μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή...
 
Ο Μιχάλης Γκολεμάς και η μητέρα του Μαρία Κανταρτζή
 
Με τον Στέλιο Πέτσα... 
Στ. Πέτσας, Σ. Κατσούδα, Μ. Βορίδης, Χ. Δεληγιάννη. Π. Γαβριήλ και Δ. Γκικάκη
Ο κ. Βορίδης με τον δικηγόρο Κυριάκο Κόκκινο
Βασίλης Οικονόμου και Σπύρος Κάρλος
Στέλιος Πέτσας και Κων. Μώρος
Το τραπέζι των επισήμων
 
Παρέες στο Πάρκο
Η Σίσσυ Κατσούδα στην έναρξη της βραδιάς