iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 05 Μαΐου 2024

Παραλία Ζούμπερι
Αντιαισθητικές
εικόνες (φωτορεπορτάζ)


Μία από τις πολυσύχναστες παραλίες της Ανατολικής Αττικής είναι πλέον και αυτή στην περιοχή Ζούμπερι όπου την επισκέπτεται καθημερινά πλήθος κόσμου και ειδικά τα Σαββατοκύριακα, οι λουόμενοι σχεδόν τριπλασιάζονται.

ΠΗΓΗ sowhat.gr

Την περασμένη εβδομάδα, υπήρξε μία έντονη συζήτηση μεταξύ κάποιων ατόμων σχετικά με την εμφάνιση εικόνα της συγκεκριμένης παραλίας όπου σύμφωνα με τους χαρακτηρισμούς τους διαθέτει – το λιγότερο μία απαράδεκτη εικόνα.

Παρακάτω, ακολουθεί φωτορεπορτάζ και μερικά από τα σχόλια που έκαναν όσοι ήταν παρόντες και μας έδωσαν την ευκαιρία να κάνουμε ένα μικρό γκάλοπ…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

«Είμαστε τυχεροί που έχουμε τόσους κάδους στην παραλία μας, αλλά σίγουρα δεν είναι και πολύ όμορφη εικόνα ''καλοσωρίσματος” αυτά τα δύο αγγούρια.»

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

«Μπορεί να μην έχουμε ομπρέλες αλλά έχουμε δύο ναυαγοσωστικά παρατηρητήρια. Το καινούριο (περσινή εγκατάσταση) και το ετοιμόρροπο. Μαντέψτε τον σκοπό που «εξυπηρετεί» το ετοιμόρροπο. Παλιό μεν, λειτουργικό δε.. διότι τη μία εξυπηρετεί γονείς – γιαγιάδες – παππούδες που δεν έχουν ομπρέλα και βρίσκουν λίγη σκιά για τα πιτσιρίκια τους και την άλλη εξυπηρετεί τους μάγκες που αφήνουν τις γόπες τους και τα σκουπίδια τους γιατί είναι πολύ μακριά οι κάδοι και κρίμα είναι να κουραστούν να περπατήσουν δύο βήματα. Ας μη θίξουμε το γεγονός ότι ανά πάσα στιγμή θα καταρρεύσει στα κεφάλια μας»

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

«Οι ομπρέλες είναι η «ανοιχτή πληγή της παραλίας». Δεν φτάνει που τις έβγαλαν και δεν τις αντικατέστησαν ποτέ τις πέταξαν λίγο πιο πέρα σε ένα χωράφι δίχως περίφραξη και το «στολίζουν» μέχρι και σήμερα. Αίσχος. »