iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 19 Μαΐου 2024

Ραφήνα Η επίσκεψη
του Μ. Χριστοδουλάκη
του ΠΑΣΟΚ (εικόνες)


Επίσκεψη στη Ραφήνα πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής ανατολικής Αττικής του ΠΑΣΟΚ και π. γραμματέας του κόμματος Μανόλης Χριστοδουλάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr ο κ. Χριστοδουλάκης ζήτησε προ ημερών τη βοήθεια του Μάκη Βουδούρη για τη συνάντηση γνωριμίας με πολίτες, με τον οποίο συνδέεται φιλικά εδώ και πολύ καιρό. Ο αντιδήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου είναι χαρακτηριστικό ότι στο καλωσόρισμα του κ. Χριστοδουλάκη του έπλεξε το εγκώμιο τονίζοντας ''είναι ένας νέος σε ηλικία άνθρωπος αλλά με εμπειρία στην πολιτική κι ένα αξιοθαύμαστο βιογραφικό. Η σεμνότητα και η καταρτισή του είναι δύο στοιχεία που αξίζουν τη στήριξη των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, το οποίο χρειάζεται μια δυνατή φωνή στην περιοχή που θέλει αλλαγές. Του εύχομαι μελλοντικά και υπουργός υγείας'' κατέληξε ο κ. Βουδούρης.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος βουλευτής ευχαρίστησε για τα θερμά λόγια και επισήμανε πως οι νέοι πολιτικοί είναι οι μπροστάρηδες στην εκλογική μάχη. ''Η χώρα χρειάζεται νέα αντίληψη, κουλτούρα και πολιτικό όραμα για να χτιστεί ξανά μια σχέση εμπιστοσύνης με την κοινωνία. Πρέπει να φανούμε χρήσιμοι και αποτελεσματικοί για την ανατολική Αττική που έχει πληθυσμιακή έκρηξη αλλά έχει μείνει πίσω σε υποδομές.''. Ο κ. Χριστοδουλάκης μάλιστα υπενθύμισε ότι προ περίπου δύο ετών το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ ήταν το κόμμα που πρώτο έφερε στην επικαιρότητα με ημερίδα στη Ραφήνα το θέμα δημιουργίας γενικού νοσοκομείου στην ανατολική Αττική.

Μεταξύ άλλων στη συγκέντρωση που έγινε στο Boner στο Πάρκο Καραμανλή, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του συλλόγου Τριγλιανών Γιώργος Κικής, πρόεδροι άλλων τοπικών συλλόγων, ο πρώην αντιδήμαρχος Θωμάς Αραπκιλής και η ιατρός Θέμις Βουδούρη. Το παρών έδωσε για το εθιμοτυπικό πρωτόκολλο και ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς.

Δείτε το φωτορεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr