iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 01 Μαΐου 2024

Ζευγάρι διάσημων γκέι
βάπτισε τα δύο
παιδιά του στην Ελλάδα


Ο σχεδιαστής μόδας Πίτερ Ντούντας και ο σύντροφος του Ευάγγελος Μπούσης, βάφτισαν στην Αθήνα τα δύο παιδιά που απέκτησαν μέσω παρένθετης μητέρας.

ΠΗΓΗ ΕΙΔΗΣΗΣ protothema.gr

Η βάφτιση του Αλέξιου και της Ελένης, όπως είναι τα ονόματα των παιδιών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο με τους δυο μπαμπάδες να λάμπουν από ευτυχία (όπως γράφει το protothema.gr).

H Ευγενία Νιάρχου και το γνωστό μοντέλο Μπιάνκα Μπραντολίνη ήταν μεταξύ των οκτώ νονών που επέλεξε το ζευγάρι, για πνευματικούς γονείς των παιδιών τους. Ανάμεσα στους τέσσερις νονούς που βάφτισαν τον Αλέξιο, ήταν και ο αδερφός του Ευάγγελου Μπούση, Γιώργος.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην Εκκλησία Παναγία Φανερωμένη στην Βουλιαγμένη, ενώ την βάπτιση τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα, μετά από το κάλεσμα των δυο γονιών, με τους οποίους τους συνδέει δυνατή φιλία, πάντα σύμφωνα με το protothema.gr.
 
 

Κοντά στους γκέι γονείς και οι οικογένειες τους με την Ελένη Μπούση μητέρα του Ευάγγελου, να λάμπει από ευτυχία, καθώς γνώριζε εδώ και χρόνια την επιθυμία του παιδιού της ν' αποκτήσει δικά του παιδιά.

Για αναμνηστικό δώρο από τη βάφτιση των παιδιών, το ζευγάρι μοίρασε στους καλεσμένους του χριστιανικές εικόνες της Αγίας Ελένης και του Αγίου Αλέξιου. 

bousis_in__7_