iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 17 Μαΐου 2024

Βαγγέλης Μπουρνούς:
Στόχος το 2023 πρώτοι
στην ανακύκλωση!


''Στόχος της Δημοτικής Αρχής το 2023 ο δήμος Ραφήνας Πικερμίου να είναι πρώτος στην ανακύκλωση στην Αττική'' τόνισε ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Ο κ. Μπουρνούς προανήγγειλε την τοποθέτηση τριών σπιτιών ανακύκλωσης τα οποία θα βοηθήσουν στην κατεύθυνση της οικολογικής ευαισθητοποίησης των πολιτών. Η επιτροπή ποιότητας ζωής σημείωσε ο δήμαρχος επέλεξε ως σημεία για τα μοντέρνα ''πράσινα σπιτάκια'' το Πάρκο Καραμανλή, το πάρκινγκ της Μάντικα και το κέντρο Κοινότητας στη Διασταύρωση.

Επίσης προανήγγειλε την έλευση 6 υπόγειων κάδων σε χώρους πέριξ της πλατείας Πλαστήρα, ώστε να απομακρυνθούν οι κλασικοί κάδοι από το κέντρο της πόλης.

Ο κ. Μπουρνούς δίνοντας έμφαση στην περιβαλλοντική πολιτική του δήμου, υπογράμμισε ότι το σχέδιο είναι στο άμεσο μέλλον στους τρεις κάδους οι δύο να είναι ανακύκλωσης και ο ένας οικιακών απορριμμάτων, από τρεις οικιακών που είναι σήμερα και μόνο ένας μπλε...

''Είναι φιλόδοξο και μεγάλο σχέδιο, αλλά θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί δήμος και πολίτες με συστηματική δουλειά'' τόνισε ο κ. Μπουρνούς.