iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 07 Μαΐου 2024

Η θρυλική συνέντευξη
του Αργύρη Κωστάκη
με τον Νίκο Παεζάνο


Ήταν παραμονή 15Αύγουστου του 1990, πριν από 33 χρόνια, όταν ο μυθικός Νίκος ''Παεζάνο'' Χατζηκώστας δέχτηκε μετά από πολύμηνη πίεση να δώσει συνέντευξη στον δημοσιογράφο Αργύρη Κωστάκη για το ιστορικό οικογενειακό εβδομαδιαίο περιοδικό ''Θησαυρός''.

Ο αείμνηστος αρχισυντάκτης του ''Θησαυρού'' Νίκος Δήμου ''είχε κινήσει γη και ουρανό'' για μία συνέντευξη με τον πιο δημοφιλή σταρ της κοσμικής Αθήνας.

Ο Παεζάνο δέχτηκε να παραχωρήσει συνέντευξη στον νεαρό ρεπόρτερ με τον απίστευτο όρο να κάνει και μία ερώτηση στην αγαπημένη του μαιμού τον ''Ποτσίνο'' που δεν αποχωριζόταν ποτέ.

Το ραντεβού κλείστηκε για τις 10 το βράδυ στο ομώνυμο εστιατόριο - πιτσαρία στη Φωκίωνος Νέγρη. Κατά σύμπτωση εκείνο το βράδυ στο μαγαζί είχαν πάει για φαγητό η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Βλάσης Μπονάτσος.

Ο Νίκος Χατζηκώστας μίλησε για όλους και για όλα σε μια συνέντευξη ''ποταμό'' που κράτησε δυόμισι ώρες, αφού χρειάστηκε να αλλάξει και κασέτα στο δημοσιογραφικό μαγνητόφωνο της εποχής (όπως βλέπετε και στη φωτογραφία).

Σήμερα ο Παεζάνο ξεκίνησε για το μεγάλο ταξίδι και σίγουρα οι παλιοί του φίλοι τον περιμένουν πως και πως για να τους διασκεδάζει, όπως μόνο αυτός ήξερε...