iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 05 Μαΐου 2024

Σήμερα η δίκη
του τραγουδιστή
Θέμη Αδαμαντίδη


Στο εδώλιο του Τριμελούς Αυτοφώρου Δικαστηρίου πρόκειται να καθίσει και πάλι σήμερα ο γνωστός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης, προκειμένου να δικαστεί για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση σε βάρος της συντρόφου του Βαρβάρας Κίρκη.

Ο γνωστός τραγουδιστής, αρνείται ωστόσο, τις κατηγορίες και δια του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια υποστηρίζει πως εκείνος είναι το θύμα και πως η σύντροφος του, του έκανε μήνυση για να τον εκβιάσει. Μάλιστα ο τραγουδιστής διαψεύδει ότι υπάρχει βίντεο στο οποίο καταγράφεται ξυλοδαρμός, όπως υποστηρίζει η καταγγέλλουσα.

Η υπόθεση αναμένεται να δικαστεί σήμερα, εκτός απρόοπτου, έπειτα από διακοπή που αποφάσισε το δικαστήριο σε προηγούμενη συνεδρίασή του, προκειμένου η καταγγέλλουσα να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, ώστε η έδρα να είναι σε θέση να αποφασίσει. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό από την υπεράσπιση του τραγουδιστή στη δίκη του σήμερα, εφόσον ξεκινήσει, θα καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισής του πρώην σύζυγοί του.

Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής είχε συλληφθεί στις αρχές Ιουλίου έξω από χαρτοπαικτική λέσχη στους Αμπελόκηπους, έπειτα από τη μήνυση που υπέβαλλε σε βάρος του η σύντροφός του για ξυλοδαρμό. Την ίδια ημέρα οδηγήθηκε στα δικαστήρια και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Δικαστήριο και ζήτησε τριήμερη προθεσμία. Το δικαστήριο του έδωσε τότε την προθεσμία και τον άφησε ελεύθερο επιβάλλοντάς του όμως τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει τη σύντροφό του ούτε στα 100 μέτρα μέχρι και σήμερα οπότε και αναμένεται να διεξαχθεί η δίκη του. Ακόμη του απαγόρευσε να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί της.