iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Ραφήνα Η Αρετή
Κετιμέ σε ένα
μαγικό μουσικό ταξίδι


Το Σάββατο 30 Ιουλίου στις 8.30 το βράδυ η Ο.Λ.Ρ. Α.Ε σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Π.Α.Π. Ραφήνας Πικερμίου, τον Σύλλογο Τριγλιανών, το Λύκειον των Ελληνίδων και την ετ. Χαψιάς Δ. – Παπαδοπούλου Χ. Ο.Ε., σας προσκαλεί στον επιβλητικό χώρο του Αγ. Νικολάου στη Ραφήνα σε μία εκδήλωση μνήμης με την Αρετή Κετιμέ.

Η Αρετή Κετιμέ θα μας ταξιδέψει με υπέροχες μουσικές, σε γιορτές, σε πανηγύρια, στα καφενεία – τα λεγόμενα «καφέ αμάν» – αλλά ακόμη και σε αυλές σπιτιών και στους δρόμους, αφήνοντας έναν αέρα από ηχοχρώματα να αιωρούνται, δημιουργώντας ένα σταυροδρόμι πολιτισμών.

Η Αρετή Κετιμέ είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και μια από τις πιο γνωστές σαντουρίστες στην Ελλάδα. Το ρεπερτόριό της περιλαμβάνει παραδοσιακά, ρεμπέτικα και σμυρναίικα τραγούδια/

Αναγνωρισμένοι μουσικοί, στον κόσμο της παραδοσιακής και ethnic σκηνής στην Ελλάδα και το εξωτερικό με ξεχωριστές καριέρες ο καθένας, θα συμπράξουν με την μοναδική Αρετή Κετιμέ που την ακούμε σχεδόν 20 χρόνια ( τελετή λήξης ολυμπιακών αγώνων, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, δισκογραφία ).

Τραγούδι: Αρετή Κετιμέ

Δημήτρης Στεφόπουλος: βιολί / Γιώργος Παπιώτης: ούτι - φωνή

Μανώλης Χριστοδούλου: κανονάκι / Περικλής Κατσώτης: κρουστά

Στρατής Σκουρκέας: κρουστά / Γιάννης Πλαγιανάκος: μπάσο

Νίκος Καραπιπέρης: ηχοληψία

Παραγωγή: Τέχνης Πολιτεία