iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

Μεταπτυχιακό στο
περιβάλλον για τον
Βαγγέλη Μπουρνούς


Ορκωμοσία μέσω τηλεδιάσκεψης του δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς για το μεταπτυχιακό στο τμήμα Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο "ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ , ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ και ΚΡΙΣΕΩΝ που ολοκληρώθηκε υπό την ομάδα του καθηγητή Γεωλογίας Ευθύμη Λέκκα.
Ο κ. Μπουρνούς σημειώνει
102 άτομα ολοκληρώσαμε επιτυχώς το μεταπτυχιακό ανάμεσα στα οποία και εξαιρετικοί συνάδελφοι, όπως η διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου μας Μαρία Αθανασοπούλου, δείχνοντας το βάθος γνώσης των υπηρεσιών του δήμο Ραφήνας Πικερμίου.
Μαζί μας και άλλοι συνάδελφοί δήμαρχοι όπως ο δήμαρχος Καισαριανής Χρήστος Βοσκοπουλος.
Μαζί μας φυσικά και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιωργος Πατούλης, κάτοχος και αυτός του συγκεκριμένου μεταπτυχιακού τίτλου.
Η κλιματική κρίση είναι μια απτή πλέον πραγματικότητα και η κατάρτιση μας δίνει τη δύναμη να ανταποκριθούμε ως άτομα αλλά και συνολικά ως αυτοδιοίκηση στις μεγάλες απαιτήσεις των καιρών.
Ευχαριστώ τον καθηγητή και φίλο Ευθύμη Λέκκα και την ομάδα του για την παραγωγική τους δουλειά και την ευκαιρία που μου δώσανε να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου και να γίνω πιο χρήσιμος στην κοινωνία .
Πραγματικά όλα ήταν σε επαγγελματικά πρότυπα.
Αξίζει ο καθένας από εμάς να παρακολουθήσει αυτό το μεταπτυχιακό που ασχολείται με ότι πιο σύγχρονο υπάρχει την τελευταία επταετία στην κατεύθυνση αυτή, με μάτια στο μέλλον για το περιβάλλον και με κορυφαίο συντελεστή βαρύτητας.