iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 09 Μαΐου 2024

Ασύλληπτος
παραμένει
ο 22χρονος Πακιστανός


Ασύλληπτος παραμένει ο 22χρονος Πακιστανός, φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας της 17χρονης συντρόφου του, στο Περιστέρι, που βρήκε μαρτυρικό θάνατο, ενώ συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την ανήλικη, η οποία είχε πέσει στο παρελθόν θύμα ασέλγειας και bullying.

Η ΕΛ.ΑΣ έχει έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 22χρονου Πακιστανού, συντρόφου της 17χρονης, που βρέθηκε τη Δευτέρα νεκρή στο σπίτι της στο Περιστέρι, στην οδό Αραχώβης με βασικό ύποπτο του εγκλήματος τον νεαρό. Ο Πακιστανός, φέρεται να επισκέφθηκε φιλικό σπίτι, να μάζεψε κάποια πράγματά του και να εξαφανίστηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός Πακιστανός, δεν άντεξε την απόφαση της ανήλικης να χωρίσουν και μετά από διαπληκτισμό που είχαν της προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είχε απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ είχε εμπλακεί και σε συμπλοκή με ομάδα Ρομά, όπου είχε τραυματιστεί με μαχαίρι.

Οι αρχές εξετάζουν τα ευρήματα από το σπίτι όπου έγινε η δολοφονία για να ταυτοποιήσουν πλήρως τον δράστη, ενώ τον αναζητούν σε λιμάνια, αεροδρόμια και μεθοριακούς σταθμούς.