iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 05 Μαΐου 2024

Radio Αλληλέγγυοι και
Πέτρος Καντιάνης
αγκαλιάζουν τον Άνθρωπο!


Υπάρχουν και στιγμές στην ζωή μας που αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τον ανθρωπισμό και την αλληλεγγύη στον πάσχοντα συνάνθρωπο.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αισθανομαι μια ξεχωριστη χαρα και ικανοποιηση που ανελαβα απλα Συμβουλος σ ενα τοσο διαφορετικο ραδιοφωνο. Χωρις καμμια αμοιβη αλλα ανεκτιμητα συναισθηματα απο ολα τα ''μελη ' του σταθμου το αυθορμητο χαμογελο τους και την ζεστη αγκαλια της...θερμης υποδοχης τους...
 
Ο ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ''RADIO ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ '' που τον αποτελουν στην πλειοψηφια τους μελη με ''ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ '' ΔΙΝΕΙ ..πρωτος στους ακροατες του το συνθημα ''χαμογελατε ...μωρε...η ζωη μας ειναι γεματη χαρες ..μην τις προσπερνατε '' Και μια χαρα απο αυτες ειναι οι ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ τους εκπομπες ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ & ΞΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ που σκοπο εχουν περα απο την διασκεδαση να ΣΤΕΙΛΟΥΝ ενα βροντερο μηνυμα ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ''Ειμαστε εδω να διασκεδασουμε και να περασουμε ΜΑΖΙ μερικες ομορφες στιγμες .
 
Η προσταση συνεργασιας δεν ηθελε ιδιαιτερη σκεψη .Με την φραση ''ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ'' γιναμε ενα με σκοπο την ανοδο του σταθμου σε ακροαματικοτητα και μουσικες επιλογες .
 
Σ 'αυτα τα πλαισια προετοιμαζουμε μια ΕΚΠΟΜΠΗ -ΠΑΡΤΥ την ΤΡΙΤΗ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ στις 5 το απογευμα .
 
Τιτλος της ''ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣ '' και περιεχομενο οι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ απο Ελληνικα συγκροτηματα  60-70 
Η ΕΚΠΟΜΠΗ θα ειναι πρωτα αφιερωμενη σε ολα τα μελη του RADIO ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ , κατοπιν στους ακροατες του σταθμου και σε οσους  γιορταζαν στην Μεγαλη Γιορτη της ΠΑΝΑΓΙΑΣ .Δηλαδη τις ΜΑΡΙΕΣ .ΔΕΣΠΟΙΝΕΣ .και τους ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΕΣ .
 
Το ''ΠΑΡΤΥ ΜΑΣ '' Θα παρουσιασει η παραγωγος του σταθμου ΠΑΓΩΝΑ ΦΥΚΙΑ με την τεχνικη επιμελεια του Διευθυντου ΒΑΣΙΛΗ ΜΕΛΩΔΟΥ .Ο σταθμος διαθετει ακομα 10 παραγωγους που θα συμμετασχουν στο CHAT ..με κεφι και χαμογελα υποδεχομενοι τους ακροατες που θα θελησουν να ανταλαξουν ευχες  η να πουν την αποψη τους για την εκπομπη .
 
Μιλωντας ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΝΤΙΑΝΗΣ για αυτη την συνεργασια ειπε στην σελιδα μας :'' Ειναι απιστευτο αλλα αισθανομαι ιδιαιτερα χαρουμενος  που ''δεθηκα'' με τα παιδια του σταθμου .Αυτη η εκπομπη αξιζει οσο ολες μαζι στο ζενιθ τησ ραδιοφωνικης μου καριερας .
 
Δεν ειμαι απλα συμβουλος ...ΕΙΜΑΙ κοντα τους τους συμαθησα και μου εδειξαν αυθορμητα την αγαπη τους. ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ που δεν συγκρινεται με τιποτα...
 
Ραντεβου λοιπον ..Την ΤΡΙΤΗ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ στις 5 το απογευμα ...
 
Εκει που ειστε καλεσμενοι στο ''ΠΑΡΤΥ ΜΑΣ'' 
 
Την εκπομπη του RADIO ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ...